Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Στα παράλια της ηπείρου οι δολοφόνοι δραπέτες των Τρικάλων

DRASH2

Όλα ξεκίνησαν στις δύο και μισή περίπου τα ξημερώματα. Το περιπολικό της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου Άρτας εντοπίζει ένα αγροτικό όχημα και του κάνει σήμα για έλεγχο.
Ο συνοδηγός που μέχρι εκείνη την ώρα δεν φαινόταν γιατί ήταν ξαπλωμένος, ανοίγει το παράθυρο και αδειάζει το Καλάσνικοφ εναντίον τους. Τα τζάμια από το αυτοκίνητο της αστυνομίας γίνονται θρύψαλα και το περιπολικό ακινητοποιείται καθώς οι σφαίρες γάζωσαν τα ελαστικά. Το κόκκινο navara κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.
Εκεί οι δύο δράστες, διαβόητοι πια δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, αναζητούν άλλο όχημα. Στην προσπάθεια αυτή επιχείρησαν να διαρρήξουν δύο αυτοκίνητα αλλά δεν τα κατάφεραν. Το τρίτο που πήραν αποδείχθηκε σε απόσταση εκατό μέτρων ότι δεν είχε βενζίνη και το εγκατέλειψαν.
Τελικά με την τέταρτη προσπάθεια κατάφεραν να διαφύγουν.
Όπως αποδείχθηκε κινήθηκαν από την περιοχή Αρχαγγέλων και Καναλακίου για να καταλήξουν τα ξημερώματα στη Γλυκή Θεσπρωτίας. Εκεί όταν διαπίστωσαν το αστυνομικό μπλόκο, έκαναν αναστροφή άφησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με μαρτυρίες από την περιοχή της Γλυκής εκλάπη ένα μηχανάκι το οποίο φέρεται να έχουν χρησιμοποιήσει οι δύο δράστες και μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί.
Στις έρευνες μετέχουν από μεσημέρι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού οι οποίοι κινούνται από την περιοχή της Αμμουδιάς μέχρι και τη Σαγιάδα ενώ μετέχει και το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο πετάει συνεχώς στην περιοχή Καναλακίου και Λάκκας Σουλίου.
Η Αστυνομία έχει καταστρώσει πλήρες σχέδιο δράσης για τις επόμενες ώρες και το σημαντικό είναι ότι με το πρώτο φως της νύχτας θα έχει στα χέρια της το μεγάλο πλεονέκτημα των θερμικών καμερών.

Οι δύο δράστες σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φοράνε μαύρα ρούχα και κουκούλες και φέρουν μαζί τους βαρύ οπλισμό.
πηγή: epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου