Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο Αλέξης στο CAMPING στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Τους πάει και για …. κάμπινγκ, ο Τσίπρας

camping syriza

Δεν ξέρω αν θα έρθει η ώρα και η στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες, αυτό όμως που ξέρω είναι πως είχε δίκιο η γιαγιά μου όταν έλεγε «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι».
Το «χούι» των παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ είναι να το παίρνουν όλο «χαλαρά». Χαλαρά στις σπουδές, χαλαρά στις σχέσεις, χαλαρά στις δουλειές, χαλαρά και το καλοκαίρι ασφαλώς. Θέλει και η επανάσταση την καλοπέρασή της. Να την αράζεις ρε αδερφέ και να κοιτάς το πέλαγος. Τα γλαρόνια. Τα σύννεφα. Να ακούς τον παφλασμό των κυμάτων. Να κάνεις και κάνα βαρύ τσιγάρο και να παίζεις στο mp3 πότε Μαρίκα Νίνου και πότε τον σύντροφο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd. Άλλωστε ο Μαρξ το είπε καθαρά: «έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη». Ποιος ο λόγος να τρέχουμε και να βιαζόμαστε;
Το 1ο Κάμπινγκ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δρέπανο Θεσπρωτίας, είναι γεγονός. Θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 4 Αυγούστου και θα δώσει το «παρών» και ο Αλ. Τσίπρας… Ε, τι; Αρχηγός!
Κανόνισε λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη, 31 Ιουλίου, να μιλήσει – και καλά – σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος, στην κεντρική πλατεία της Ηγουμενίτσας και μετά… βουτιές στο Δρέπανο! Κι ας τα βγάλει πέρα ο Σαμαράς με τους Αμερικάνους. Άλλωστε πολλές εκ των πάλαι ποτέ συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ είχαν υιοθετήσει το σύνθημα «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Μπορεί τώρα να επέλεξαν για μπάνια το Ιόνιο (για ξεκάρφωμα;) αλλά δεν θα δυσκολευτούν να το θυμηθούν αν παραστεί ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου