Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Νεκρός ο Μάριαν Κόλα - Αγωνία για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε - ''Η μητέρα των μαχών'' με τους Αλβανούς δραπέτες!


Φωτογραφία για Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών o Μάριαν Κόλα - Aναζητείται ο δεύτερος Αλβανός δραπέτης
ΝΕΚΡΟΣ Ο MARIAN KOLA
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ILIR KOYPA















Η συμπλοκή με τους Αλβανούς κακοποιούς στην οποία σκοτώθηκε τα ξημερώματα ο Μαριάν Κόλα έγινε λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα του Δήμου Ζίτσας, στον ποταμό Καλαμά. Στο σημείο αυτό είχαν χαθεί τα ίχνη των δύο καταζητούμενων δραπετών πριν από 15 ημέρες.

O Μάριαν Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα, έπεσαν σε ενέδρα της ΕΚΑΜ δίπλα από γέφυρα, κοντά σε μονοπάτι που συνήθως χρησιμοποιείται από λαθρέμπορους ναρκωτικών. Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών. Από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε νεκρός, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ο επικεφαλής των δραπετών Μαριάν Κόλα (ήταν ζωσμένος με χειροβομβίδες) ενώ ο 27χρονος Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει (πιθανότατα τραυματισμένος) στο δάσος και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του. 



Κατά τη διάρκεια της μάχης τραυματίστηκε και ένας άνδρας των ΕΚΑΜ στο πόδι -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο γόνατο- και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων. Ο αστυνομικός βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Όμως, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός.
Ο νεκρός κακοποιός βρίσκεται ακόμα στο σημείο της εμπλοκής με τους αστυνομικούς ενώ αυτή την ώρα μεταβαίνει ο καθηγητης Ιατροδικαστικής κ. Βουγιουκλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου