Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Φυσικό μαύρισμα με… τσάι!


Γιατί να κάθεστε με τις ώρες στον ήλιο χάνοντας χρόνο που πιθανόν δεν έχετε και κινδυνεύοντας να κάνετε κακό στην υγεία σας, όταν μπορείτε να αποκτήσετε ένα υπέροχο σκούρο χρώμα χρησιμοποιώντας απλά μαύρο τσάι; Ναι καλά διαβάσατε, μαύρο τσάι. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν tanning που είναι πολύ οικονομικό και πάνω απ’ όλα υγιεινό για το σώμα σας. Οι φυσικές τανίνες του τσαγιού χαρίζουν χρώμα στην επιδερμίδα σας, το οποίο δεν μοιάζει καθόλου ψεύτικο.
Θα χρειαστείτε:
- 1/4 του λίτρου νερό
- 10 φακελάκια μαύρο τσάι
- 1 φιάλη με ψεκαστήρα
- 1 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (προαιρετικά – απλά θα
ενυδατώσει περισσότερο την επιδερμίδα σας και θα την κάνει να μυρίζει υπέροχα)
Τρόπος παρασκευής:
Βάλτε το νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει. Στη συνέχεια βάλτε τα φακελάκια του τσαγιού σε μια τσαγιέρα ή κάποιο άλλο δοχείο που κουμπώνει και ρίξτε μέσα το βραστό νερό. Αφήστε τα να κάτσουν για 20 λεπτά και να βγάλουν τις απαραίτητες ουσίες τους. Τέλος, αφαιρέστε τα φακελάκια, προσθέστε αν θέλετε τα έλαια και βάλτε το μείγμα που θα έχει δημιουργηθεί στο δοχείο με τον ψεκαστήρα. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω μείγμα αντέχει στο ψυγείο για ένα μήνα.
Τρόπος εφαρμογής:
Καταρχήν πριν από κάθε χρήση ανακινήστε τη φιάλη. Έπειτα ψεκάστε μια ποσότητα από το μείγμα σε ένα μέρος του σώματος σας π.χ. το χέρι σας και αρχίστε να το τρίβετε γρήγορα και ομοιόμορφα. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε την επιδερμίδα σας να αποκτήσει ένα υπέροχο σκούρο χρώμα. Συνεχίστε ψεκάζοντας ένα ένα και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος σας και κάνοντας απαλό μασάζ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο ευεργετική στιγμή για να χρησιμοποιήσετε αυτό το φυσικό προϊόν tanning είναι ακριβώς μετά το ντουζ, διότι θα παραμείνει περισσότερο πάνω στο δέρμα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου