Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ


Εξάντλησαν τις αντοχές τους οι αστυνομικοί

Για δωδέκατη συνεχόμενη ημέρα συνεχίστηκε η επιχείρηση εντοπισμού των δύο Αλβανών κακοποιών Κόλα και Κούπα στα ορεινά της περιοχής της Ντουσκάρας και της Λάκκας Σουλίου,
από δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος τους. Οι έρευνες συνεχίζονται και από αέρος, με τη συνδρομή δύο ελικοπτέρων της ΕΛ.ΑΣ που εκ περιτροπής επιχειρούν στις επίμαχες περιοχές, πλην όμως είναι δεδομένος ο προβληματισμός και έκδηλη η απογοήτευση των επιτελών της Αστυνομίας για τα ανύπαρκτα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Μία σοβαρή παράμετρο που ενδέχεται να θέσει εν αμφιβόλω το σύνολο της επιχείρησης, αναδεικνύει με ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Ν. Θεσπρωτίας που αναφέρεται στην τεράστια καταπόνηση, σωματική και ψυχική, των συναδέλφων αστυνομικών, λόγω της καταστρατήγησης του ωραρίου τους. Η κατάσταση αυτή, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους, όπως αναφέρει, αφού οι αστυνομικοί αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους και ο κίνδυνος μίας ένοπλης συμπλοκής με ανεπιθύμητα αποτελέσματα, είναι ορατός.
Η Ένωση προχωρά ακόμη πιο πέρα όμως καλεί όλους τους συναδέλφους, αλλά και όλες τις Ενώσεις των εμπλεκομένων Αστυνομικών Διευθύνσεων, να συμμετέχουν από κοινού σε αυτόν τον αγώνα, διότι το φιλότιμο έχει εξαντληθεί και το προσωπικό πλέον, βρίσκεται στα όρια του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου