Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Έσφαξαν τα πρόβατα στο Επισκοπικό Ιωαννίνων και έκλεψαν το κρέας.



Δεν πίστευε στα μάτια του ο κτηνοτρόφος στο χωριό Επισκοπικό Ιωαννίνων, όταν πήγε το πρωί στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί και διαπίστωσε ότι κάποιοι την είχαν επισκεφθεί πριν από τον ίδιο.


Οι άγνωστοι που χτύπησαν, πιθανότατα στη διάρκεια της νύχτας, διάλεξαν τέσσερα πρόβατα, τα έσφαξαν επί τόπου, πήραν το κρέας τους και άφησαν πίσω μόνο τα δέρματα!


Η μονάδα βρίσκεται μακριά από το χωριό, σε απομονωμένο σημείο και χωρίς να γειτνιάζει με άλλους στάβλους. Αυτό πιθανότατα εκμεταλλεύτηκαν και οι άγνωστοι που χτύπησαν. Έτσι έδρασαν με την ησυχία τους αφήνοντας εμβρόντητο τον ιδιοκτήτη της ο οποίος πέρα από την οικονομική ζημιά που υπέστη πρέπει να αντιμετωπίσει και τη γραφειοκρατία των αρμοδίων υπηρεσιών.


Πρέπει δηλαδή να δικαιολογήσει την απώλεια των ζώων τα οποία είναι δηλωμένα και έχουν τα δικαιώματα των επιδοτήσεων!«Ήρθα στο στάβλο και βρήκα μόνο τα δέρματα. Τα είχαν σφάξει επί τόπου για να πάρουν το κρέας. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα» σημειώνει ο ιδιοκτήτης της μονάδας, ο οποίος πιστεύει ότι αυτοί που το έκαναν ήθελαν να εμπορευθούν το κρέας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου