Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.Αποφασισμένος να παραδώσει τα κλειδιά του δήμου, σε περίπτωση που προχωρήσει η απομάκρυνση των περίπου 170 δημοτικών αστυνομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, ταυτόχρονα με την απομάκρυνση των περίπου 630 συμβασιούχων, αλλά και των σχολικών φυλάκων και των καθαριστριών των σχολείων, δήλωσε σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για τη Δημοτική Αστυνομία.
Χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης δήλωσε πως: «Εάν έχουμε απολύσεις 100 υπαλλήλων του δήμου, θα τους πω να πάρουν τα κλειδιά και ας διορίσει το πρωτοδικείο έναν δήμαρχο», επισημαίνοντας ότι αν ο δήμος Θεσσαλονίκης χάσει το 25% των εργαζομένων του δεν θα μπορεί να λειτουργήσει. Ωστόσο, απαντώντας σε ερώτημα εάν προτίθεται να παραιτηθεί, είπε ότι «κάτι τέτοιο δεν θα είχε νόημα, αφού κανενός το αυτί δεν θα ίδρωνε. Η παραίτηση θα είχε νόημα εάν γινόταν σύσσωμα από την ΚΕΔΕ», διευκρίνισε.
Ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την τύχη της δημοτικής αστυνομίας ενώ τόνισε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται χωρίς διαβούλευση. «Είναι αδιανόητο σε μια δημοκρατική χώρα να ισχύει το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”», επισημανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου