Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Θ. Μπέγκας επικεφαλής της "Ενότητας Πολιτών" και αυριανός Δήμαρχος


Λίγο μετά τις 10 το βράδυ η ολομέλεια της παράταξης Ενότητα Πολιτών, με την εκλογή του Θωμά Μπέγκα επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο στο δρόμο προς τις εκλογές του Μαΐου για τον Δήμο Ιωαννιτών.
Θωμάς Μπέγγας: "Σήμερα νίκησε η ανανέωση και οι ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους"....

Το αποτέλεσμα της κάλπης έφερε 123 ψήφους υπέρ του Θωμά Μπέγκα, 92 στον Φίλιππα Φίλιο και 3 λευκά.

Ένας αριθμός μελών είχε αποχωρήσει από την αίθουσα, όσοι όμως έμειναν χειροκρότησαν θερμά και τους δύο υποψηφίους πριν πάρουν το λόγο, ενώ στα χαρακτηριστικά σημεία ήταν ο εναγκαλισμός  Φ. Φίλιου και Θ. Μπέγκα.

Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος πήρε πρώτος τον λόγο και έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Μπέγκα. «Θέλω να συγχαρώ τον Θωμά Μπέγκα. Η παράταξη πρέπει να δώσει τη μάχη των εκλογών γιατί τη δικαιούται» σημειώσει μιλώντας για τη νίκη της παράταξης στις εκλογές.
Ο κ. Φίλιος στη σύντομη ομιλία του έδωσε βάρος στην ενότητα στο δρόμο προς τις εκλογές ενώ τόνισε τη διαφάνεια και τη δημοκρατία με την οποία πορεύτηκε η παράταξη σε αυτή τη διαδικασία.
«Στέλνω μήνυμα στη γιαννιώτικη κοινωνία να τιμήσει την παράταξη», είπε. «Κανείς δεν περισσεύει. Άμεσα να υπάρξει άνοιγμα στην κοινωνία», ζήτησε ο κ. Φίλιος. «Καλή επιτυχία Θωμά» ήταν η κατάληξη.


Ο Θωμάς Μπέγκας που πήρε αμέσως μετά τον λόγο, απευθύνθηκε σε πρώτο πρόσωπο στον Φίλιππα Φίλιο, από τον οποίο ζήτησε να τον βοηθήσει με τη γνώση του και την πείρα του.
Σας θέλω δίπλα μου, είπε απευθυνόμενος, στα μέλη της παράταξης..
«Νίκησε η ενότητα, η ανανέωση και η ελπίδα για τους νέους ανθρώπους, κατέληξε ο κ. Μπέγκας και ζήτησε να μεγαλώσει η παράταξη στο δρόμο προς τις εκλογές. 
Αμέσως μετά δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τα μέλη και τους φίλους της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου