Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 1-1

Βαθμό ο Πανθρακικός, 1-1 στους «Ζωσιμάδες» με ΠΑΣ (video) | onsports.gr
Το 1-1 στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού ικανοποιεί τους φιλοξενούμενους που έπιασαν τον ΟΦΗ στην 6η θέση. Προηγήθηκαν οι ακρίτες με τον Ιγκόρ, ισοφάρισε ο ΠΑΣ με τον Τζημόπουλο.
Από την αρχή του αγώνα έγινε σαφές ότι οι δύο ομάδες θα έψαχναν τη νίκη με κάθε τρόπο. Ο ΠΑΣ εκκίνησε πιο ζωντανά και...

επιχείρησε να φέρει μπάλες στην περιοχή του Πασχαλάκη, ο Πανθρακικός όμως ήταν η ομάδα που προηγήθηκε, κόντρα στη ροή του αγώνα, με το συνήθη ύποπτο Ιγκόρ στο 26'.
Κάπου εκεί οι ουρανοί πάνω από τα Γιάννενα και άρχισε να πέφτει ένα πυκνό χαλάζι που ανάγκασε το διαιτητή Λαμπρόπουλο να διακόψει προσωρινά το ματς για τέσσερα λεπτά στο 35'. Μετά την επιστροφή των δύο ομάδων στη δράση ο ΠΑΣ αύξησε την πίεση του και δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας στο 38' με την προβολή του Τζημόπουλου.

Ακραία καιρικά φαινόμενα στους Ζωσιμάδες (photos+video) | onsports.gr
Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Πετράκης πήρε νωρίς την απόφαση να ρισκάρει αφού μόλις στο 56' ο Στρούνα (αμυντικός) έδωσε τη θέση του στον Τσάβες (επιθετικός) σε μία προφανή προσπάθεια να έρθει το γκολ της νίκης. Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι του και έβγαλε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Ιλιτς στο 70' όταν ο Πασχαλάκης έβγαλε το τετ-α-τετ.
Ο Πανθρακικός περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο αν και ο Μάντζιος με την αλλαγή του Χασομέρη θέλησε να δώσει το μήνυμα στους παίκτες του να βγουν από την περιοχή τους. Οι ποδοσφαιριστές του δεν το έπραξαν αλλά τουλάχιστον δεν το πλήρωσαν αφού, παρά την πίεσή του, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό του νικητήριου γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Κοροβέσης, Βίλα, Ίλιτς.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Ιμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ, Ίγκορ, Παπαγεωργίου, Μολίνα, Μακρυδημήτρης, Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου