Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ιωάννινα: Περιοδεία ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ στον Νομό Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ)


Το διακύβευμα είναι να βάλουμε τις βάσεις για τη συγκρότηση μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης, που θα διεκδικήσει αξιόπιστα αλλαγή πολιτικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Όσο πιο ισχυρό αποδειχθεί το ψηφοδέλτιο του προοδευτικού πόλου «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία» τόσο πιο κοντά θα έρθει αυτός ο στόχος. 
Τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, ζήτησε από τα Γιάννενα ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, ο οποίος περιόδευσε στο νομό Ιωαννίνων χτες…

Η περιοδεία ξεκίνησε από την Κόνιτσα, όπου και είχε συζήτηση με εκπροσώπους φορέων της περιοχής, οι οποίοι και του έθεσαν πολλά προβλήματα όπως η προστασία του Αώου, η ερήμωση της υπαίθρου, οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ κ.α  Ο κ. Κουβέλης συνάντησε ακόμα τον δήμαρχο Π. Γαργάλα ενώ είχε την ευκαιρία και για συζήτηση με τον κόσμο με ένα τσίπουρο σε συνάντηση στην πλατεία.
Ο κ. Κουβέλης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χτες το απόγευμα και ανέφερε ειδικά για το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα της τρόικας ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα το καταψηφίσει.

Για το πρωτογενές πλεόνασμα σημείωσε πως τα χρήματα αυτά πρέπει να διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες με σωστά κριτήρια και κυρίως σε πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ για το μεγάλο θέμα της επιμήκυνσης της διάρκειας ζωής του γάλακτος ανέφερε πως η μείωση της τιμής του γάλακτος μπορεί να επιτευχθεί με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, αλλά όχι με την επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής του γάλακτος.



Τοπικές εκλογές
Στη συνέντευξη τύπου ρωτήθηκε και για την άποψη της ΔΗΜΑΡ για τον δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου. Για τον δήμο ανέφερε πως είναι σεβαστές οι επιλογές που έγιναν στην Ενότητα Πολιτών, ενώ για την Περιφέρεια αναφέρθηκε στις διεργασίες των παρατάξεων Αργύρη και του Ζάψα, και τη δημιουργία νέας παράταξης στην επικεφαλής τέθηκε ο κ. Ζάψας, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.


Το "παρών" στην ομιλία του κ. Κουβέλη  έδωσε ο Γιώργος Ζάψας, μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ. και επικεφαλής της ενιαίας παράταξης που στηρίζεται και από το ΠΑΣΟΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της "Ενότητας Πολιτών" Θωμάς Μπέγκας, καθώς  και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΜ.ΑΡ. και πρώην βουλευτής Θανάσης Οικονόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου