Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝ"- Αύριο (1μ.μ.) η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων

1303917100.jpg


Αύριο Πέμπτη και ώρα 1 το μεσημέρι ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών– Νέα Γιάννενα», υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, θα παρουσιάσει την πρώτη ομάδα νέων υποψηφίων της παράταξης. 
Η παρουσίαση θα γίνει στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ....

Στο Πέραμα
Στο μεταξύ, συνάντηση με τους προέδρους της Δ.Ε. Περάματος για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου υπήρξε το βράδυ της Δευτέρας.
Υπήρξε διάλογος για θέματα που αφορούν στη Δημοτική Ενότητα Περάματος και τις ανάγκες της περιοχής και με βάση αυτό οι συμμετέχοντες ανέλαβαν την ευθύνη να συντάξουν μια οργανωμένη πρόταση που θα συμπεριληφθεί στο νέο πρόγραμμα της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα»
Όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας «η προγραμματική πρόταση που καταθέτει η κάθε Δημοτική Ενότητα πρέπει να κινείται σε δύο άξονες.
Πρώτον, να υπηρετεί τη λογική της ισόρροπης ανάπτυξης όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και δεύτερον να θέτει ρεαλιστικούς και εφαρμόσιμους στόχους, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη λογική της ανούσιας και ανεδαφικής υποσχεσιολογίας που συνηθίζεται δυστυχώς στην προεκλογική περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου