Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΟΦΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1


Ματς από το οποίο αξίζει να θυμάται κανείς τα 10 τελευταία λεπτά και τα δύο εξαιρετικά γκολ. Βαθμολογικά ουδείς έχασε κάτι αλλά ο ΟΦΗ μένει με την πίκρα ότι θα μπορούσε να περάσει 6ος. Ο δε Τσάβες βρήκε την ευκαιρία να μας υπενθυμίσει ότι παραμένει ένας άκρως επικίνδυνος παίκτης….

Ο ΟΦΗ είχε τη θέληση να γίνει το αφεντικό του ματς και πραγματικά στα πρώτα 20 αγωνιστικά λεπτά έδειχνε να τα καταφέρνει. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και υπομονή οι Κρητικοί έβγαλαν την ευκαιρία του Μπανούση και ανάγκασαν σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλο ο οποίος απλώς αμυνόταν.
Από το 20' και μετά όμως, και αφού ο Πετράκης έκανε εσωτερικές αλλαγές, ο ΠΑΣ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο. Ευκαιρίες βέβαια, πλην αυτής του Μπέριου, μπορεί να μην έκανε, ωστόσο δεν κινδύνευε πίσω και ουσιαστικά είχε τον έλεγχο ενός αγώνα που κυλούσε σύμφωνα με τα δικά του θέλω πλέον.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν άργησε να κοιτάξει στον πάγκο του για να δει τις επιλογές του. Χρησιμοποίησε αρχικά τον Κουτσιανικούλη για να δώσει στην ομάδα του ταχύτητα αλλά η επιλογή αυτή δεν βγήκε. Δοκίμασε προς το τέλος τον Νούνιες για να αποκτήσει πλάτος η επίθεσή του και εν τέλει δικαιώθηκε με το εξαιρετικό γκολ του Αργεντινού στο 85' που έβαλε φωτιά στο γήπεδο.
Στον ΟΦΗ όμως βιάστηκαν να πανηγυρίσουν και λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Κρίστιαν Τσάβες. Η ποιότητα του Αργεντίνου μέσου του επέτρεψε να πιάσει το εκπληκτικό σουτ στο 92' (με το εξωτερικό) και να γράψει, με εντυπωσιακό τρόπο είναι η αλήθεια, το 1-1.
Η σύνθεση του αγώνα
ΟΦΗ: Φερνάντες, Στάθης, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (60' Κουτσιανικούλης), Μπανούσης (79' Νούνιες), Περογαμβράκης (76' Ροβίθης), Παπάζογου΄.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (86' Στρούνα), Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Βίλα, Κοροβέσης (75' Τσάβες), Ακόστα (71' Λίλα), Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου