Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡ για διορισμό Παπουτσή: «Τo βαθύ ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να επιβιώνει»


Εντονες αντιδράσεις και από την ΔΗΜΑΡ έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα, με το μέλος της Κ.Ε. Του κόμματος Θεόδωρο Μαργαρίτη, να κάνει λόγο για «επιβίωση βαθέως ΠΑΣΟΚ με όλες τις καταστάσεις».
Σε ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Μαργαρίτης στράφηκε εναντίον του Χρήστου Παπουτσή και του διορισμού του, λέγοντας πως «η περίπτωση του είναι ένα ακόμη δείγμα της παρακμής του πολιτικού συστήματος», ενώ στη συνέχεια κατηγορεί το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πως ενώ ασκούσε έντονη κριτική στις μνημονιακές πολιτικές το τελευταίο διάστημα, «βρήκε μια καλή τοποθέτηση μέσω Σαμαρά» λέγοντας: « Ο Χ.Παπουτσης που ασκούσε κριτική πρόσφατα στο ΠΑΣΟΚ από τα αριστερά με αντιμνημονιακες κόρωνες και θέτοντας θέμα συμμαχίας με ΣΥΡΙΖΑ....ο Χ. Παπουτσης που μας οδήγησε με τη παρέα Παπανδρέου στο μνημόνιο...βρήκε μια ακόμα καλή τοποθέτηση μέσω Σαμαρά στο κέντρο του παγκόσμιου καπιταλισμού».
Στη συνέχεια, ο κ. Μαργαρίτης εξαπολύει πυρά και κατά της Λούκας Κατσέλη και του «φλερτ» της με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «η Λ..Κατσελη που βοήθησε τη χώρα για την είσοδο στο μνημόνιο χωρίς καμιά διαπραγμάτευση αφού ξεκαθάρισε προηγουμένως ότι "λεφτά υπάρχουν" αναζητεί επίσης μια καλή τοποθέτηση μέσω ΣΥΡΙΖΑ».
Κλείνοντας, ο κ. Μαργαρίτης σχολιάζοντας τους δύο πολιτικούς υπογράμμισε πως «Το βαθύ ΠΑΣΟΚ επιβιώνει με όλες τις καταστάσεις».


πηγη: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου