Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ανάσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 2-1


Ανάσανε ο ΠΑΣ, 2-1 τον Λεβαδειακό (photos)
Επιτέλους πήρε νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σ' ένα ασυνήθιστο, για superleague, υψηλό τέμπο καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη διάθεση. Ο ΠΑΣ όμως είχε την ουσία αλλά και το...

σύστημα, κυρίως στο πρώτο μέρος, για να πάρει αυτό που ήθελε. Η χρησιμοποίηση του Γιάκου σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιλιτς στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο έδωσε στους γηπεδούχους το στοιχείο του αιφνιδιασμού και η αντίπαλη άμυνα έπεσε στην παγίδα.
Ο ΠΑΣ έκανε ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 20' με το σουτ του Ακόστα ενώ στο 24' η υπεροχή του καρποφόρησε όταν ο Ιλιτς εκμεταλλεύτηκε φθηνό λάθος στην άμυνα του Λεβαδειακού και άνοιξε το σκορ από κοντά. Ο Λεβαδειακός αντέδρασε και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάντζιο δύο λεπτά νωρίτερα, στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι και το ρυθμό έλεγξαν και φάσεις για το 2-0 δημιούργησαν.
Παρά τις αλλαγές του Καραγεωργίου στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ συνέχισε να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και στο 66' σκόραρε με τον Τσουκαλά το αποφασιστικής, για την εξέλιξη του αγώνα, δεύτερο τέρμα. Αποφασιστικής διότι αν και ο Λεβαδειακός μείωσε σχετικά γρήγορα, στο 73' με τον Μάντζιο, το σκορ δεν άλλαξε περαιτέρω.
Και αυτό γιατί οι Βοιωτοί, αν και πίεσαν, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη κλασική ευκαιρία μπροστά στα καρέ του Βελλίδη. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο επικίνδυνοι στην κόντρα και  με λίγη προσοχή θα μπορούσα να σκοράρουν και τρίτη φορά.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Γιάκος, Στρούνα, Ακόστα.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Χαραλάμπους, Λυκογιάννης, Ιντζίδης, Κονέ, Ορτέγκα, Κώτσιος, Γεωργίου, Μάντζιος, Μάρτινς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου