Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κουβέλης: Αδύνατη η συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ – Λαϊκίζει ο ΣΥΡΙΖΑ


Κάθε γέφυρα πιθανής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ κόβει για την ώρα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Αφήνει όμως κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό αν οι συνθήκες το απαιτούσαν.
Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η συνεργασία με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε…

και με τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την αντιφατικότητα και την υποσχεσιολογία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, τόνισε πως η ΔΗΜΑ δεν θα ήταν απούσα, αν οι συνθήκες απαιτούσαν μια ευρύτερη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, στο πλαίσιο όμως μιας προγραμματικής συμφωνίας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε και στο διάστημα που το κόμμα του μετείχε στην τρικομματική (τότε) κυβέρνηση, μαζί με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Κατηγόρησε τη ΝΔ πως «έδειχνε συμπεριφορά μονοκομματικής κυβέρνησης, την οποία στήριζε και το ΠΑΣΟΚ».

«Οι συμπεριφορές τους δεν είχαν καμία σχέση με τη λογική κυβέρνησης συνεργασίας», τόνισε ενώ άφησε αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Ο κ. Βενιζέλος έλεγε "εγώ θα κάνω αυτό που λέει η ΔΗΜΑΡ" και λίγες μέρες αργότερα ανέκρουσε πρύμναν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου