Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Άρνηση και από τον Β. Ιωάννου στο προεκλογικό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωκοινοβούλιο


Σύμφωνα λοιπόν με όσα βλέπουν τις τελευταίες μέρες τα φώτα της δημοσιότητας πολλοί είναι αυτοί, που αιφνιδιάστηκαν για τη συμμετοχή τους στα διάφορα οργανωτικά κλιμάκια, τα οποία ανακοίνωσε η Χαριλάου Τρικούπη πριν 2-3 μέρες, και τα οποία θα έχουν την ευθύνη συντονισμού του προεκλογικού αγώνα στους διαφόρους νομούς της χώρας, για τις επερχόμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωκοινοβούλιο…

 Μετά την άρνηση επώνυμων πρώην στελεχών του  ΠΑΣΟΚ, όπως ο Δημ.Ρέπας, η Άννα Νταλάρα, ο Χάρης Τσιόκας κ.α. που δημοσιοποίησαν την άρνησή τους να συμμετέχουν στον εν λόγω προεκλογικό σχεδιασμό, αφού όπως δηλώνουν ούτε ρωτήθηκαν αν ενδιαφέρονται, ούτε ενημερώθηκαν επίσημα από κανέναν.
Μεταξύ αυτών και ο πρώην Νομάρχης και πρώην Βουλευτής Πρέβεζας , οποίος σύμφωνα με τον παραπάνω σχεδιασμό, του είχε «χρεωθεί» ο νομός Λευκάδας, ο οποίος δημοσιοποίησε την έκπληξή του  αλλά και την ενόχλησή του για την όλη διαδικασία.
Ο κ. Ιωάννου δεν δείχνει διατεθειμένος να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο σχεδιασμό και μάλιστα ενημέρωσε «αρμοδίως» για τις προθέσεις του.
Μάλιστα όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είχε εδώ και αρκετό καιρό διαμηνύσει προς την Χαριλάου Τρικούπη , ότι για συγκεκριμένους λόγους που κατ' επανάληψη τους έχει γνωστοποιήσει, δεν επιθυμεί να του ανατεθούν κομματικές ευθύνες και αρμοδιότητες και δεν πρόκειται καθ' οιοδήποτε τρόπο να εμπλακεί ενεργά στις επικείμενες εκλογές.
Αξίζει εδώ να τονίσουμε, ότι πράγματι ο Βασίλης Ιωάννου, τα τελευταία 2 χρόνια και ειδικότερα μετά τις εκλογές του 2012 , έχει εγκαταλείψει την έντονη κομματική δραστηριότητα, λόγω των πολιτικών του διαφωνιών όπως ο ίδιος έχει κατ' επανάληψη δηλώσει , και δεν συμμετέχει ούτε καν στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής και του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ που είναι μάλιστα και μέλος της Γραμματείας.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου