Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-0

Ανάσα… για Πανιώνιο, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα | onsports.gr
  Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του, με τον Πανιώνιο να παίρνει από την αρχή την κατοχή, να προσπαθεί να πιέσει, όμως ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που δημιουργούσε και... έχανε τις ευκαιρίες.
Οι δύο πρώτες φάσεις για τους φιλοξενούμενους είχαν πρωταγωνιστή τον Ίλιτς: …

στο 3' ο Σέρβος έκανε ένα ωραίο γύρισμα που βρήκε πάνω στον Κούρντι και λίγο πριν μπει στα δίχτυα έδιωξε ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ και στο 12' πάλι ο Ίλιτς πέρασε δύο παίκτες του Πανιωνίου και με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
Μετά το πρώτο τέταρτο του ματς, ο Πανιώνιος άρχισε να βγαίνει πιο θαρραλέα και κυρίως πιο οργανωμένα στην επίθεση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά χωρίς να έχει τελική στο τέρμα, κατάφερε να φτάσει και στο γκολ, από στημένα φάση. Ήταν ένα δυνατό και αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ του Κολοβού στο 21' που κατέληξε στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Σωτηρίου.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο, χωρίς όμως να παίρνουν ρίσκα, ενώ ο ΠΑΣ "πάγωσε" με το γκολ και άργησε να δημιουργήσει εκ νέου προϋποθέσεις για κάτι καλό. Ο Στρούνα βρέθηκε τετ α τετ με το τέρμα στο 40', αλλά ο Παπαδόπουλος αντέδρασε άψογα και απέκρουσε.
Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε πιο ορεξάτος να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι. Οι Γιαννιώτες εμφανίστηκαν με διαφορετικό πρόσωπο, ίσως λόγω απογοήτευσης (μία φάση-ένα γκολ ο Πανιώνιος, τρεις φάσεις-κανένα γκολ ο ΠΑΣ) η οποία σε κάθε περίπτωση ήταν αδικαιολόγητη.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 53' και στο 54', αρχικά σε σουτ του Κολοβού από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Σωτηρίου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ και αμέσως μετά σε κεφαλιά του Παντίδου που έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι Νεοσμυρνιώτες επέμειναν όμως, βλέποντας τους φιλοξενούμενους να μην δείχνουν τη διάθεση του πρώτου μέρους. Κι έτσι έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 77'.

Ήταν μια μακρινή μπαλιά ακριβείας από τον Κούρο για τον Ντούνη, που κατέβασε υπέροχα την μπάλα, μπήκε στην περιοχή (παρά την πίεση δύο αμυντικών του ΠΑΣ) και με δυνατό σουτ έστειλε στα δίχτυα και έγραψε το 2-0. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Πανιώνιο να "καθαρίζει" μια δύσκολη αναμέτρηση και να επιστρέφει στις νίκες, ενώ ο ΠΑΣ που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 86' (δεύτερη κίτρινη στον Τζημόπουλο) γνώρισε την πρώτη του ήττα με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης (91' Παναγιωτούδης), Κολοβός, Γιάννου, Καμπάνταης (68' Σταυροθανασόπουλος).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σωτηρίου, Λίλα, Κολοβέτσιος, Λεάντρο (68' Κίτσου), Στρούνα, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα (59' Βίλα), Κοροβέσης, Γιάκος (78' Κρητικός), Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου