Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Skoda Ξάνθη- ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 - Έριξε την Ξάνθη στα Πηγάδια(ΦΩΤΟ)

Skoda Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα: «Σφραγίζοντας» την παραμονή | onsports.gr


Χτυπώντας την προβληματική άμυνα της Ξάνθης, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο και έφυγε με το επιβλητικό 3-0 από τα Πηγάδια. Τζημόπουλος, Κοροβέσης και Ιλιτς ανάγκασαν την ακριτική ομάδα στη δεύτερη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα....

Οι Τζημόπουλος, Κοροβέσης και Ίλιτς σκόραραν για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ενώ είχαν δοκάρι οι Κοροβέσης και Γιάκος. Δοκάρι είχε και η Ξάνθη σε φάουλ του Μάνταλου, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει πολλές φορές την εστία του Βελλίδη για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.
Ορεξάτος ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι, παρόλο που δεν είχε για... γραφειοκρατικούς λόγους τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του. Στο 7’ ο Κοροβέσης είχε δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Τζημόποτυλος έκανε το 0-1. Η Ξάνθη επιχείρησε να απαντήσει, αλλά στο 31’ ο Κοροβέσης μετά από ασίστ του Τσουκαλά έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν, με τους Ηπειρώτες να ελέγχουν τον ρυθμό.
Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και απειλούσε, ενώ είχε δοκάρι στο 56’ σε φάουλ του Μάνταλου. Και σε μια αντεπίθεση για τον ΠΑΣ στο 59’, ο Στρούνα πάσαρε στον Ίλιτς κι εκείνος έγραψε το 0-3. Η Ξάνθη πίεζε για να μπορέσει να απειλήσει, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Οι Γιαννιώτες προσπαθούσαν να βγουν σε αντεπίθεση και είχαν δοκάρι με τον Γιάκο στο 74’, ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά, σιγούρευαν τη νίκη τους.


ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Πετράκη με Ξάνθη | onsports.gr
Εκτός πάγκου έμεινε ο Γιάννης Πετράκης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Skoda Ξάνθη, έπειτα από απόφαση του διαιτητή Παπαπέτρου.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός ηγέτης των Ηπειρωτών έμεινε εκτός για… γραφειοκρατικούς λόγους, καθώς στην προπονητική του ταυτότητα αναφέρεται ως κόουτς του Εργοτέλη, καθώς δεν έχουν προλάβει οι άνθρωποι του Άγιαξ να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες μετά την πρόσληψή του.


Έτσι, πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τον έλεγχο από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παπαπέτρου, αποφασίστηκε να μείνει εκτός πάγκο και πήρε θέση στην εξέδρα, ελάχιστα πίσω από τον πάγκο, όπου βρέθηκε ο βοηθός του, Γιώργος Γεωργουλόπουλος.\


Σαρωτικός ΠΑΣ, βύθισε την Ξάνθη στα Πηγάδια | onsports.gr

Οι συνθέσεις στα Πηγάδια

Skoda Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μουκουάνα, Κάλβο, Γούτας, Σολάρι, Πάμπλο Γκαρσία, Χοσέμι, Φλίσκας, Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γιάκος, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Μπέριος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου