Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Μελανίδης: Διασπαστής και "Ανίκανος ο δήμαρχος" Φιλ.Φίλιος

1184548999.jpg
Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Γιάννης Μελανίδης και επικεφαλής της παράταξης "Συμμαχίας Ενεργών Πολιτών" κατά του δημάρχου Ιωαννίνων Φιλ. Φίλιου.
Μιλώντας στην εκπομπή του Κ. Κυρίτση "Βήμα Γεγονότα" στη "ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", ο κ. Μελανίδης χαρακτήρισε....

ανίκανο τον κ. Φίλιο (!), ενώ βολές εξαπέλυσε και κατά του πρώην δημάρχου Νίκου Γκόντα.
Τα περισσότερα πυρά τα δέχθηκε ο Φιλ. Φίλιος, για τον οποίο ανέφερε πως, "δυστυχώς, αντί να έχει μια καλή θητεία, είχε μια πολύ κακή. Λυπήθηκα όταν έμαθα ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος"! Επεσήμανε ακόμη πως,"όταν ο ναρκισσισμός ενός ανθρώπου φθάνει σε τέτοιο βαθμό που αυτοχρίζεται ο μόνος υποψήφιος τότε είναι πρωτάκουστα τα πράγματα αυτά. Αν θέλουν να πέσουν οι πολίτες και η πόλη στην ακινησία, τότε ας επιλέξουν τον κ. Φίλιο και τον κ. Γκόντα. Και οι δυο είναι η τροχοπέδη αυτής της πόλης".
Εμμονή...
Ο κ. Μελανίδης ήταν χειμαρρώδης και μιλώντας για τον πρώην συνεργάτη του και νυν δήμαρχο Ιωαννίνων, σημείωσε πως το 2010 υπήρχε δέσμευση πως θα ήταν η τελευταία του φορά, ενώ επεσήμανε, οτι λυπάται για την εμμονή του να είναι πάλι υποψήφιος. Τον χαρακτήρισε μάλιστα και "εντελώς ανίκανο", ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να μαζευτεί μια ομάδα νέων ανθρώπων, που θα εκλέξουν έναν επικεφαλής, θα υποσχεθούν ορισμένα πράγματα και θα τα κάνουν. Σε καμία περίπτωση, είπε, να μην υποσχεθούν πολλά και να μην τα κάνουν.
Εκείνος ο διασπαστής...

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά για το ποια είναι η άποψή του σχετικά με τις διεργασίες στην "Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα", σημείωσε πως ο κ. Φίλιος "έπρεπε εδώ και δυο χρόνια να ανοίξει τις διαδικασίες για τη διαδοχή του. Εκείνος θα θεωρηθεί διασπαστής. Αυτός έπρεπε να έχει την ωριμότητα να κρίνει οτι τελείωσε η καριέρα του...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου