Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ιωάννινα:Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου - Πλειοψηφία για την Αν. Γιογλή

3622262634.jpg
Η  κ. Γιογλή ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους της που την ψήφισαν, ενώ σημείωσε πως "κανείς μας δεν μπορεί να είναι απών σε ό, τι μας αφορά. Ο καθένας πρέπει να πάρει θέση για όλα όσα μας επιφυλάσσουν οι καιροί". 
Επίσης επισήμανε το  μεγάλο ενδιαφέρον των συναδέλφων της δικηγόρων για…

τα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και στο επίπεδο του προεκλογικού αγώνα στάθηκε στις πρώτες τις δηλώσεις στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς η επανεκλεγείσα πρόεδρος Αναστασία Γιογλή.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Κυριακής, η κα. Γιογλή υπερίσχυσε του Παναγιώτη Σακκά με 181 ψήφους έναντι 154, ενώ καταμετρήθηκαν 29 λευκά και ένα άκυρο.

«Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και αν δεν υπήρχε το τριήμερο θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Το ενδιαφέρον των συναδέλφων σε όλη τη θητεία μου ήταν έντονο με την παρουσία τους στις Γενικές Συνελεύσεις και τη συμμετοχή σε Επιτροπές, και θεωρώ ότι το ίδιο θα εξακολουθήσε να είναι και στην επόμενη θητεία. Το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης ήταν αξιοζήλευτο και μακάρι το ίδιο να ήταν και στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα. Γιογλή θα έχει και την πλειοψηφία και στο νέο διοικητικό συμβούλιο, καθώς εκτός από την ίδια εξελέγησαν από την παράταξή της η Ανδρονίκη Πανταζή (149 - πρωτη σε ψήφους), ο Σπύρος Δριγκόπουλος (106), ο Παναγιώτης Ζάκκας (148), ο Παναγιώτης Θεοδώρου (125), ο Θεόδωρος Καρακίτσιος (109) και η Βασιλική Τσούνη (124).


Από την παράταξη του Παναγιώτη Σακκά, ο οποίος δεν θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, εκλέγονται οι Αδαμάντιος Ζώλας (135) και Αγγελική Τζοβάρα (128), από την παράταξη που έχει σημείο αναφοράς τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας οι Μάριος Γιαννέτας (95) και Μαρία Νάκα (100), ενώ εκτός έμεινε η Όλι Τσουμάνη που στηριζόταν από το ΚΚΕ.
Υπενθυμίζεται, οτι η κ. Γιογλή επικράτησε του κ. Παναγιώτη Σακκά στις χθεσινές εκλογές λαμβάνοντας 181 ψήφους, ενώ ο Παναγιώτης Σακκάς 154. Επίσης, καταμετρήθηκαν 29 λευκά και ένα άκυρο.
Εκλέγονται, εκτός της κ. Γιογλή οι:
Πανταζή Νίκη 149
Ζιάκκας Παναγιώτης 148
Ζώλας Αδαμάντιος 135
Τζιοβάρα Αγγελικη 128
Θεοδώρου Παναγιώτης 125
Τσούνη Βασιλική 124
Καρακίτσος Θεόδ. 109
Δριγκόπουλος Σπύρος 106
Νάκα Μαρία 100
Γιαννέτας Μάριος 95

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου