Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κρατάνε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ από τα .. για τη λίστα Λαγκάρντ!


Κρατάνε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ από τα .. για τη λίστα Λαγκάρντ! 

Βαριές καταγγελίες από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Μετά την απόρριψη, οριακά με μια ψήφο, του αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ να κληθεί εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, διότι από την πραγματογνωμοσύνη προκύπτει ότι ο χρήστης «user v» άνοιξε το στικάκι τη νύχτα της 8ης Ιουλίου 2011, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε συνέντευξη Τύπου, προβαίνοντας σε καταγγελίες για συγκάλυψη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι "Η συγκάλυψη δείχνει ευθέως την εμπλοκή και ανάμιξη του αντιπροέδρου και της τότε κυβέρνησης (Παπαδήμου) και της σημερινής", για να προσθέσει χαρακτηριστικά πως "οι αμαρτίες πλείστες αυτής, αντί να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, αναβαθμίστηκαν κυβερνητικά. Είναι οδυνηρό αυτό για τη δημοκρατία μας. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε κοινοβουλευτικό μέσο για να αναδείξουμε την αλήθεια".
"Αν είχαμε ακούσει τον κ. Μαρκογιαννάκη να τελειώνουμε γρήγορα, δεν θα είχαμε βρει ούτε αυτό το στοιχείο, αλλά ούτε και το έγγραφο του κ. Πλασκοβίτη, που δείχνει ότι είχαμε ζητήσει επίσημα τη λίστα από τη Γαλλία και επίσημα την παραλάβαμε", επεσήμανε από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής...

πηγή: Το Γιαννιώτικο λαβράκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου