Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

"Καταστροφέας ήταν ο Καραμανλής, όχι ο Αντρέας Παπανδρέου"


- "Καταστροφική ήταν η 5ετία Καραμανλή" απαντούν κύκλοι του Γ. Παπανδρέου στον Μ.Βορίδη που χαρακτήρισε καταστροφέα της Ελλάδας τον Αντρέα Παπανδρέου

- "Ξεχειλίζει" η οργή στο ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος τηλεφώνησε στο Σαμαρά ζητώντας εξηγήσεις
- Ισχυροί τριγμοί στη δικομματική μόλις πέντε ημέρες μετά τον "γάμο"
- Το σχεδιάγραμμα με τις δαπάνες επί κυβερνήσεως Καραμανλή στο οποίο παραπέμπουν οι κύκλοι του Γ. Παπανδρέου








ΦΩΤΟ από ΤΟ ΒΗΜΑ


Δεν λένε να  σβήσουν οι φωτιές που άναψε ο Μάκης Βορίδης στο συνέδριο της ΝΔ χαρακτηρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ως "καταστροφέα της χώρας"! Απάντηση στον Βορίδη ήρθε και από τους κύκλους του πρώην πρωθυπουργού και γιου του Α. Παπανδρέου, Γ. Παπανδρέου. "Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πρόκειται να παίξει στο επικοινωνιακό παιχίδι της ΝΔ που σκοπό έχει να ξεπλύνει την καταστροφική 5ετία Καραμανλή" σχολιάζουν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού.

Επίσης τονίζουν ότι "όσοι απάντησαν στον Μ. Βορίδη καλά έκαναν, ωστόσο έπρεπε και πρέπει η απάντηση να είναι στη ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή".

Μάλιστα παραπέμπουν σε σχεδιάγραμμα με την πορεία των δαπανών και των εσόδων της γενικής κυβέρνησης με το καταστροφικό άνοιγμα της ψαλίδας την διετία 2007-2009.
Η οργή στο ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά τεράστια και αυτό φάνηκε και από τις άμεσες και ιδιαίτερα αιχμηρές αντιδράσεις που είχαν πολλά στελέχη του κόμματος. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ήρθε και το οργισμένο τηλεφώνημα του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις για τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Οι διαρροές λένε πως ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να... "μαζέψει" τον Μάκη Βορίδη, γιατί αν αρχίσει το γαϊτανάκι των δημοσίων ιδεολογικών αντιπαραθέσεων θα απειληθεί το έργο της συγκυβέρνησης.

Το θεμα Βορίδη ήταν κυρίαρχο και στα πηγαδάκια που σχηματίζονταν στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο ανάμεσα στους συνέδρους της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι συντάχθηκαν, γιατί η συγκυβέρνηση τους έχει πέσει... βαριά, υπήρξαν όμως και κάποιοι άλλοι που ζήτησαν ακόμη και να παυθεί από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου