Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Ήπειρος Ανατροπής»:ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ-Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

2370093284.jpg
    Τους άξονες του προγράμματός της δημοσιοποίησε η παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Όλγα Γεροβασίλη. Οι άξονες αποτελούν την πρόταση της παράταξης για την παραγωγική, κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ηπείρου, που αποτυπώνει τις αρχές, τις αξίες, τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και τη στόχευσή της.

«Η λειτουργία και η στρατηγική της παράταξής μας έχει μία βασική αρχή, την αρχή της...


συμμετοχικής δράσης. Είμαστε πεισμένοι πως ο δρόμος για την ανάταξη και ανάκαμψη της κοινωνίας της Ηπείρου περνάει υποχρεωτικά μέσα από την αγωνιστική και δημιουργική συμμετοχή των συμπολιτών μας.

Γνωρίζουμε καλά πως δεν υπάρχουν αυθεντίες και επαγγελματίες σωτήρες και πως ένας από τους σημαντικούς ρόλους των αυτοδιοικητικών παρατάξεων είναι να ενεργοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες, το βασικό όπλο της δημοκρατίας, την πραγματική δύναμη κάθε περιοχής.

Αυτή την απαραίτητη, ουσιαστική, πλούσια συνεισφορά των συμπολιτών μας και των φορέων της περιοχής μας, ξεκινώντας από την αναγνώριση, καταγραφή και αξιολόγηση των προβλημάτων, προχωρώντας στον σχεδιασμό και φτάνοντας στην λήψη των αποφάσεων για την αντιμετώπισή τους, θα επιδιώξουμε να καλλιεργήσουμε σε ολόκληρη την Περιφέρειά μας, τα επόμενα πέντε χρόνια», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου και προστίθεται πως η  πρόταση αποτελεί ταυτόχρονα και μια ανοιχτή πρόσκληση της παράταξης σε όλους τους πολίτες για να την αξιολογήσουν και να την εμπλουτίσουν με σκέψεις, απόψεις και προτάσεις (στο hpeiros.anatrophs@gmail.com), να την δυναμώσουν, να την εμπιστευθούν, έτσι ώστε να γίνει το εργαλείο της δουλειάς για να βγει η Ήπειρος από το τέλμα.


Τους άξονες προγράμματος μπορείτε να διαβάσετε
εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου