Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννινα, Κοινωνία Πολιτών»-Θωμάς Μπέγκας: Προγραμματικές θέσεις και ψηφοδέλτιο νίκης

ENOTHTA 4 5 14
Σε μία μεγάλη συγκέντρωση, που χαρακτηρίστηκε από τη μαζική παρουσία κόσμου και τον ενθουσιασμό έγινε η παρουσίαση του συνόλου των υποψηφίων και των προγραμματικών θέσεων της «Ενότητας Πολιτών- Νέα Γιάννινα, Κοινωνία Πολιτών».
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του δημάρχου Φίλιππα Φίλιου ο οποίος υπογράμμισε ότι η παράταξη επί τρία χρόνια έδωσε…
έναν τεράστιο αγώνα στο δήμο Ιωαννιτών προκειμένου να τον θέσει σε τροχιά εξυγίανσης και ανόδου.
ENOTHTA3 4 5 14
Η τροχιά αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί, η πόλη δεν αντέχει πισωγυρίσματα, υπογράμμισε ο κ. Φίλιος, σημειώνοντας ότι στις 18 Μαίου η Ενότητα Πολιτών θα καταγράψει μία μεγάλη νίκη.
«Εμείς θα είμαστε η αυριανή δημοτική αρχή, για να συνεχίσουμε ένα έργο που ξεκίνησε ο Φίλιππας Φίλιος και η ομάδα του πριν από τρία χρόνια, αλλά κυρίως για να χαράξουμε το δρόμο που με σιγουριά θα πορευθούν τα Γιάννινα ως το 2020», ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του ο Θωμάς Μπέγκας.
2350385581.jpg
Ο κ. Μπέγκας δεν αναφέρθηκε άμεσα σε κανέναν πολιτικό του αντίπαλο, ωστόσο τόνισε με έμφαση ότι το μέλλον δεν θα χτιστεί με παλιά υλικά. «Το μέλλον του Δήμου δεν χωρά εξουθενωμένους πρωταγωνιστές του χθες, ούτε επαναφορά πρακτικών, συμπεριφορών και προσώπων», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος φωτογραφίζοντας έτσι κατεξοχήν τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας.
Ο κ. Μπέγκας παρουσίασε τους έντεκα βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης, που είναι απολύτως εναρμονισμένοι με τους άξονες του νέου ΕΣΠΑ αλλά και τις απαιτήσεις της νέας πενταετίας.
ENOTHTA4 4 5 14
Το πρόγραμμα είναι τεκμηριωμένο και κοστολογημένο και δεν αποτελεί συρραφή ευχών ή θεμάτων που δεν σχετίζονται από το δήμο και δεν μπορούν να υλοποιηθούν από τον ίδιο.
«Θα μπορούσα να σχολιάσω τα προγράμματα των άλλων κυρίως της παράταξης του κ. Γκόντα αλλά δεν το κάνω γιατί νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τα προσωπεία ενός προγραμματικού λαικισμού» υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας και τόνισε ότι οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν κανένα πισωγύρισμα.
ENOTHTA1 4 5 13
Κλείνοντας ο κ. Μπέγκας έστειλε μήνυμα νίκης, τονίζοντας ότι η παράταξη συνδυάζει την αξιοπιστία με την ανανέωση και με τις αρχές αυτές θα δουλέψει στο δημαρχείο, με ανοιχτές πόρτες και χωρίς αποκλεισμούς.
Πριν ξεκινήσει η παρουσία του ψηφοδελτίου κάλεσε στο βήμα τον Παντελή Κολόκα, τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία των δύο παρατάξεων και από κοινού στη συνέχεια χαιρέτισαν και ευχήθηκαν στο σύνολο των υποψηφίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου