Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΟΥΒΕΛΗΣ:«Δεν έχω τίποτα απολύτως να χωρίσω με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ»

kouvelis3
«Δεν έχω τίποτα απολύτως να χωρίσω με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε εκ νέου ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο Βήμα 99,5. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα προωθεί πρωτοβουλία για τη συγκρότηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς σε προοδευτική κατεύθυνση και επεσήμανε ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι στις δυνάμεις εκείνες που μπορούν να πρωτοστατήσουν στη συγκρότηση αυτού του χώρου…
.
Ερωτηθείς για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να προσέλθει εάν δεν έχει προοδευτικό περιεχόμενο. «Δώστε μας δύναμη για να δώσουμε λύσεις» τόνισε.
Για τη δήλωση Γλέζου περί εσωτερικού δανεισμού, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την «απόλυτη» αντίθεσή του, με την επισήμανση ότι τέτοιες δηλώσεις δεν υπηρετούν την αναγκαία κοινωνική ηρεμία σε σχέση με την οικονομική συμπεριφορά των πολιτών.

Για τη δήλωση της Μαριλένας Κοππά, ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής είπε πολύ απλά ότι το δίλημμα Βενιζέλου οδηγεί τους ψηφοφόρους στον Σαμαρά. Σχετικά με την αντίδραση του Γρηγόρη Ψαριανού, επεσήμανε ότι ο βουλευτής δεν αντελήφθη ακριβώς το περιεχόμενο της δήλωσης της κυρίας Κοππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου