Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ: Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα και η μάστιγα της ανεργίας

2809687909.jpg
Με ευχαριστίες, διάθεση συνεργασίας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αλλά και δεσμεύσεις  συνοδεύτηκε η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη τύπου του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Θωμά Μπέγκα.

«Μέλημα και προτεραιότητά μας, η καθημερινότητα του πολίτη...

και η μάστιγα της ανεργίας. Τα δύο αυτά προβλήματα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με τα όποια πενιχρά μέσα  μας άφησε η κεντρική εξουσία. Θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε και πόρους και αρμοδιότητες από την κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση».

Ο κ. Μπέγκας έδειξε διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί ουσιαστικά το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου, ώστε να μη χαθεί ούτε μία μέρα, ενώ παρείχε τη διαβεβαίωση πως θα είναι Δήμαρχος όλων των Γιαννιωτών.

«Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει περίοδος χάριτος. Γι’ αυτό προχωράμε άμεσα στην  ανασυγκρότηση της δημοτικής μας παράταξης και στο λεπτομερή σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας με βάση το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μας.

Από την πρώτη Σεπτέμβρη που αναλαμβάνω ως δήμαρχος την ευθύνη της πόλης, να είμαστε πανέτοιμοι  για την επόμενη μέρα.

Τα όποια προβλήματα  του δήμου μας θα τα συζητήσω με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και θεωρώ ότι θα συμβάλλουν με τις απόψεις τους σε θετική κατεύθυνση.  Όπου χρειαστεί και θα χρειαστεί, θα  γίνουν αλλαγές και εάν απαιτηθεί θα γίνουν και ανατροπές. Οι κατεστημένες απόψεις και ο εφησυχασμός αποτελούν παρελθόν. Οι συνδημότες με την ψήφο τους, ζήτησαν να συνεχίσουμε ένα έργο που αρχίσαμε. Ζήτησαν όμως και αλλαγή πορείας όπου χρειάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου