Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πώς να ψωνίσετε με έκπτωση έως 50% ακόμη και όταν δεν έχει εκπτώσεις


Το ευρώ ενισχύεται έναντι του δολαρίου και εσείς μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας με κέρδος που φτάνει και το 50%. Τώρα που η ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου οδεύει προς το 1,40, οι αγορές στο αμερικανικό νόμισμα σας συμφέρουν. 

Και δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι τις ΗΠΑ, αφού μπορείτε να τις κάνετε και…


διαδικτυακά, online μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Γεμίστε το καλάθι σας, πληρώστε με μία προπληρωμένη κάρτα (για διπλή ασφάλεια) και κερδίστε διπλά. Προσοχή μόνο να ενημερωθείτε σωστά για τα έξοδα αποστολής και ειδικά τα λεφτά που θα ζητήσουν στο τελωνείο.

Στην περίπτωση που τα οικονομικά σας το επιτρέπουν και στα άμεσα σχέδια σας είναι να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ, αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε αγορές της τάξης των 2.000 ευρώ και άνω, τα ναύλα θα σας έρθουν δωρεάν, αφού θα καλυφθούν από το κέρδος των αγορών.

Το κέρδος μεγιστοποιείται, διότι εκτός από τη διαφορά της ισοτιμίας, ο καταναλωτής κερδίζει και από τις χαμηλότερες τιμές σε μια σειρά από προϊόντα που πωλούνται στις ΗΠΑ. Όπως ίσως γνωρίζετε, τα μεγαλύτερα κέρδη –αφού και οι τιμές είναι σημαντικά χαμηλότερες σε σχέση με την Ευρώπη- προκύπτουν από τις αγορές ηλεκτρονικών και ειδών ένδυσης. Επίσης χαμηλές είναι οι τιμές σε καλλυντικά (σε πολύ γνωστές επώνυμες μάρκες), όπως και σε κοσμήματα γνωστών εταιρειών.


Παράλληλα τα κέρδη αυξάνονται σε περίοδο εκπτώσεων ή σε ειδικά εκπτωτικά καταστήματα (outlets), όπου και το άνοιγμα της ψαλίδας των τιμών μπορεί να ξεπερνά και το 70% σε σχέση με τα όσα ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου