Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ιωάννινα: Νέοι δήμαρχοι σε έξι από τους οκτώ Δήμους του Νομού (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ο νέος χάρτης των Δήμων στα Γιάννενα, μετά και το τέλος των Αυτοδιοικητικών εκλογών, βρήκε έξι νέους δημάρχους από τους οκτώ Δήμους του Νομού…

ΔΗΜΟΣ  ΖΑΓΟΡΙΟΥ: Με ποσοστό 52,87% επικράτησε ο πρώην δήμαρχος Ανατολικού Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου  από τον νυν Δήμαρχο Γαβριήλ Παπαναστασίου.
Στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ζαγορίου θα συμμετέχει και η παράταξη τουΛεωνίδα Τσουμάνη, αλλά και αυτή του Βασίλη Δαλκαβούκη.
ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ: Με ποσοστό 52% επικράτησε ο - Κώστας Τζαφέας  πρώην Δήμαρχος Μετσόβου έναντι του Νίκου Τσομπίκου  Δημάρχου Μετσόβου τα τελευταία τρία χρόνια.
Εκτός των δυο μονομάχων, στο δημοτικό συμβούλιο Μετσόβου θα εκπροσωπηθούν και οι παρατάξεις των κ. Γιάννη Τσόδουλου, Λεωνίδα Ευθυμίου και  Χρήστου Ζήσου.
ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ: Ο νυν δήμαρχος Κώστας Κατσανάκης ηττήθηκε από τον Χρήστο Ντακαλέτση με ποσοστό 51%-48%. Στο συγκεκριμένο Δήμο, ο β γύρος ξεκίνησε με τη διαφορά των δυο μονομάχων να είναι ελάχιστη, μόλις 0,33%. Η τρίτη συμμετοχή, του κ. Τόκα, δεν κατάφερε να μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ: Επικράτηση Μιχάλη Πλιάκου έναντι του Βασίλη Γαρδίκου. 
Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας μπαίνουν και οι Χρυσόστομος Βούζας, Σωτήρης Μανούσης και Μανώλης Ματσάγκας.
ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Αναμενόμενο το αποτέλεσμα στην Κόνιτσα, η διαφορά του α γύρου (άνω του 26%) ανάμεσα σε Ανδρέα Παπασπύρου και Ελένη Παπαμιχαήλ.
 Στο δημοτικό συμβούλιο της ακριτικής Κόνιτσας μπαίνουν, από τον α γύρο και οι Νίκος Εξάρχου και Δημήτρης Σδούκος.
ΔΗΜΟΣ Β.ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ: Ο Γιάννης Σεντελές στα Βόρεια Τζουμέρκα που επικράτησε με το εκκωφαντικό 87,7% "καθάρισε" από την πρώτη Κυριακή έναντι της Τασίας Κίτσιου (που θα εκπροσωπηθεί στο νέο Δημ. Συμβούλιο)
ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Και ο Κώστας Καψάλης καθάρισε από τον πρώτο γύρο
με ποσοστό 53,6% έναντι του Γιάννη Ντόντη και Παναγιώτη Καραγιάννη, που επίσης θα εκπροσωπηθούν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου