Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: «Καυτός» Γενάρης για τον ΠΑΣ


«Καυτός» Γενάρης για τον ΠΑΣ

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι αποτελεί παρελθόν, ο Πολ Κεϊτά έλυσε το συμβόλαιό του, ενώ έτοιμος να φέρει πρόταση είναι και ο Κρίστιαν Τσάβες από σύλλογο του εξωτερικού.

Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του οργανώνουν την ομάδα και ετοιμάζουν τις δικές τους κινήσεις για την….

μεταγραφική περίοδο του ακολουθεί. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν κινήσεις, τουλάχιστον για να αντικατασταθούν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν (Ντε Βινσέντι, Τσάβες).

Η πρώτη κίνηση που έχει γίνει είναι για επιθετικό και πρόκειται για τον Λεωνίδα Κυβελίδη. Ο Έλληνας επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Ηπείρου και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, έχει ακουστεί το όνομα του Νόε Ακόστα, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ισπανός μέσος αγωνίζεται, κυρίως, στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ έντονη φημολογία υπάρχει και για τον Χρήστο Πιπίνη. Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη και παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ακόμα και τώρα.

Τέλος, κίνηση αναμένεται να γίνει ακόμα και αν φέρει πρόταση και πωληθεί ο Κρίστιαν Τσάβες, αφου στην μεσοεπιθετική γραμμή των «κυανόλευκων» θα μείνει ο Κοροβέσης με τον Βίλα, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου