Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΔΗΜΑΡ: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απώλεσε κάθε αίσθηση μέτρου

ΔΗΜΑΡ: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απώλεσε κάθε αίσθηση μέτρου

Την έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προκάλεσαν αναφορές του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με το κόμμα και την ηθική του, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε απόψε.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχασε απλώς την…

Ιωάννινα:Ο καιρός την Πρωτομαγιά


Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας για το διήμερο Τετάρτη- Πέμπτη.
Για σήμερα Τετάρτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών κυρίως διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 
Για την Πέμπτη ο καιρός προβλέπεται…

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Συναγερμός» για τον νέο ιό που εξαπλώνεται στο Facebook -Τι συμβουλεύει τους χρήστες η ΕΛ.ΑΣ.

«Συναγερμός» για τον νέο ιό που εξαπλώνεται στο Facebook -Τι συμβουλεύει τους χρ
Πανικό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ένας νέος ιός που διαδίδεται μέσω του Facebook. Ο ιός έχει τη μορφή μηνύματος, το οποίο, εν αγνοία του χρήστη, μπορεί να εκτελέσει παράνομες ενέργειες στον υπολογιστή κάθε χρήστη.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αρχικά ο χρήστης….

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΝΤΗΣ

Περισσότερα...
Με πολλές αξιώσεις μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 18ης Μαΐου η παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» με επικεφαλής τον Γιάννη Ντόντη...

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Το ψηφοδέλτιο της ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ


Περισσότερα...

Στη δημοσιότητα έδωσε το ψηφοδέλτιό της η δημοτική κίνηση πολιτών «Ο τόπος που θέλω να ζω» μετά την κατάθεσή του στο Πρωτοδικείο....

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ: Το ψηφοδέλτιο του ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Περισσότερα...
ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.....

Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ" Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Συντελές


Με ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο και επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΝΤΕΛΕ κατέρχεται στις εκλογές της 18ης Μαϊου, για να διεκδικήσει εκ νέου τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, η παράταξή μας "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ".

Δίπλα σε παλιότερα στελέχη προστέθηκαν, δίνοντας αέρα ανανέωσης, πολλοί νέοι υποψήφιοι, συσπειρωμένοι όλοι σε μια ενιαία προσπάθεια για την προς τα εμπρός πορεία  της περιοχής μας.

Με παρακαταθήκη το έργο της τριετίας που πέρασε και με κεντρικό σύνθημα: "Αλλάζουμε τα Τζουμέρκα <=> Κατσανοχώρια - Τζουμέρκα με κατεύθυνση το μέλλον" και οδηγό μας το τρίπτυχο:"σχεδιάζουμε - διεκδικούμε - υλοποιούμε"ξεκινάμε και επίσημα τον εκλογικό μας αγώνα για μια μεγάλη νίκη!


Δείτε το πλήρες ψηφοδέλτιο εδώ......

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ιωάννινα: Ο καιρός μας


Τοπικές νεφώσεις με βροχές για σήμερα και αύριο με μικρή βελτίωση του καιρού την Τετάρτη.
Για σήμερα Δευτέρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης βροχοπτώσεων που από το απόγευμα θα εξασθενίσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητών διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία  δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.
Για αύριο Τρίτη αναμένονται

Το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ζάψα στην Περιφέρεια


Περισσότερα...


Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών» κατατέθηκε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιώργο Ζάψα, στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων.
Ο κ. Ζάψας, αμέσως μετά την κατάθεση του συνδυασμού τόνισε σε δηλώσεις του:..

ΒΟΥΖΑΣ: Το μήνυμά μας θα φθάσει σε κάθε γωνιά του Δήμου. - (Όλα τα ονόματα)

2437864472.jpg
"Με την υποβολή στο πρωτοδικείο όλων των μελών του συνδυασμού μας συμπληρώνεται η διάταξη μάχης της παράταξης «Συμμαχία πολιτών».

Ο αγώνας μας –καθαρός – δυνατός και ελεύθερος κλιμακώνεται προκειμένου να φτάσει το μήνυμα μας σε κάθε γωνιά του Δήμου της Ζίτσας". Αυτό, μεταξύ άλλων, ανέφερε ο επικεφαλής της "Συμμαχίας Πολιτών" Χρυσόστομος Βούζας, με την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων….

Η ψήφος στις εκλογές είναι υποχρεωτική -Ποιοι εξαιρούνται

Η ψήφος στις εκλογές είναι υποχρεωτική -Ποιοι εξαιρούνται
Στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών τους της 25ης Μαΐου 2014, το υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική για τους πολίτες, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που δικαιολογούνται αν δεν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και σε αυτούς δεν θα ασκηθούν κυρώσεις.

Αναλυτικότερα, δεν υποχρεούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και εξαιρούνται:….

Tι αλλάζει στα σχολεία (από τον Σεπτέμβριο)

Tι αλλάζει στα σχολεία (© από τον Σεπτέμβριο)
Το Νέο Σχολείο με όλες τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο καθώς και το καινοτόμο πανευρωπαϊκά υπερσύγχρονο «myschool», που θα εφαρμόσει από τη νέα σχολική χρονιά ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ». 

Στις 5 αντί στις 11 Σεπτεμβρίου θα χτυπάει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και τα μαθήματα θα τελειώνουν στις

Αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από Γ. Παπανδρέου

Αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από Γ. Παπανδρέου
Ο Γιώργος Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιας με τη ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά, «Το Αύριο Αργεί Πολύ: Για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση» στο βιβλιοπωλείο «Ιανός».

«Αντισυμβατικές αποφάσεις έχω πάρει πολλές φορές στη ζωή μου και ίσως επειδή συνηθίζω να σκέφτομαι και να δρω μη συμβατικά. Αλλά δεν….

Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο η Όλγα Γεροβασίλη

2954706297.jpg
Το μεσημέρι της Κυριακής κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη
O πλήρης συνδυασμός της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η υποψήφια Περιφερειάρχης συνοδευόταν από…

Κατέθεσε ψηφοδέλτιο η "Ενότητα Πολιτών" - 232 οι υποψήφιοι

3007281317.jpg
Το ψηφοδέλτιό της κατέθεσε σήμερα το απόγευμα η "Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα- Κοινωνία Πολιτών", όπως πλέον ονομάζεται μετά την σύμπραξη με την παράταξη του Παντελή Κολόκα.
Το ψηφοδέλτιο αριθμεί 232 άτομα, με τον Θωμά Μπέγκα, επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο να επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται "για το πιο πλατύ, ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο, το πιο μεγάλο σε αριθμό υποψηφίων στο Δήμο Ιωαννιτών"…

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Πώς ξεχωρίζουν οι «εύκολες» γυναίκες: Η απάντηση βρίσκεται στην ανατομία του σώματος

Πώς ξεχωρίζουν οι «εύκολες» γυναίκες: Η απάντηση βρίσκεται στην ανατομία του σώμ
Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε μία «εύκολη» γυναίκα από τη πρώτη ματιά; Πρόσφατη Βρετανική έρευνα υποστηρίζει ότι οι αναλογίες του σώματος μπορούν να αποκαλύψουν πόσο σεξουαλικά ενεργή είναι.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς που…

Ιωάννινα: Ο καιρός μας

Τοπικές νεφώσεις για σήμερα, με μικρή επιδείνωση του καιρού από την Δευτέρα.
Για σήμερα Κυριακή προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχοπτώσεων το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειων κυρίως διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία  δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Για αύριο Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις και….

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ιωάννινα:Συνέλαβαν διακινητή ηρωίνης

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο υποβλήθηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 33χρονος Έλληνας στην Πεδινή Ιωαννίνων, μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών σε τοξικομανείς της περιοχής....

Σου αρέσει το σουβλάκι ;;;; Για δες παρακάτω ...



Το έτοιμο φαγητό είτε αυτό είναι fast food είτε είναι τύπου σουβλάκι ή πίτσα θα πρέπει να πληροί μια βασική προϋπόθεση: να είναι γευστικό. Για το λόγο αυτό, όλων των τύπων το έτοιμο φαγητό περιέχει αρκετό αλάτι και λιπαρά, σε πολλές περιπτώσεις κορεσμένα.

Ειδικότερα ένα μεγάλο μέρος του fast food, στο οποίο επικεντρωνόμαστε περιέχει και τα δύο αυτά συστατικά….

Πόσοι υπάλληλοι και με ποιο τρόπο θα φύγουν από το Δημόσιο μέχρι το 2016

Πόσοι υπάλληλοι και με ποιο τρόπο θα φύγουν από το Δημόσιο μέχρι το 2016

Η κυβέρνηση σημειώνει προόδους στις μεταρρυθμίσεις για τη δημόσια διοίκηση, πετυχαίνοντας το 2013 τους ποσοτικούς στόχους που είχαν τεθεί έστω και με καθυστέρηση ενώ πλέον επικεντρώνονται όλο και περισσότερο σε ποιοτικές πτυχές, αναφέρει η Κομισιόν στην έκθεσή της για την πορεία της Ελλάδας.

Ο στόχος για μείωση των δημοσίων υπαλλήλων κατά….

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πόσα παίρνουν δήμαρχοι και ευρωβουλευτές -Πώς εξηγείται το ενδιαφέρον των υποψηφίων

Οταν οι απολαβές της 5ετίας δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατ
ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ
Παρά τη δραστική μείωση των αποδοχών τους από τον Ιανουάριο του 2013, πολλές δεκάδες χιλιάδες είναι οι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στη μάχη για μια θέση, στα αιρετά συμβούλια των οργανισμών τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Κάποιος ρομαντικός θα το απέδιδε στη διάθεση τους για προσφορά. Όσοι, όμως, γνωρίζουν τα ενδότερα…

"ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

1329284006.jpg
Στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 5, λειτουργεί το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ηπείρου, Όλγας Γεροβασίλη με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής»…

Ιωάννινα: Ο καιρός μας


Νεφώσεις και ασθενείς βροχές για τις επόμενες ημέρες.
Για σήμερα Παρασκευή προβλέπονται  νεφώσεις και ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικών διευθύνσεων ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Για το Σάββατο αναμένονται…

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

"Καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν"-Συνένωση παρατάξεων για τον Δήμο Ιωαννιτών

352553388.jpg

Η συνεργασία, προέκυψε μετά από μακρά διαβούλευση και πολλές συζητήσεις, μεταξύ δύο αυτοδιοικητικών παρατάξεων, μεταξύ δύο νέων ανθρώπων, που έχουν κοινές αγωνίες. Είναι μία συμφωνία αρχών και αξιών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης που πλέον θα ονομάζεται «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών», Μανώλης Καπελίδης.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Π. Κολόκας με την παράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ....

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δεν είναι photoshop αλλά ο μεγαλύτερος «καθρέπτης» της Γης! [Βίντεο]


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία. Αποτυπώνουν την μεγαλύτερη αλυκή του κόσμου που έχει την ονομασία Salar de Uyuni (salar είναι η επιφάνεια με αλάτι – αλυκή στα Ισπανικά), η οποία έχει και έχει έκταση 10.582 τ/χλμ.....

Σόκ για τους φορολογούμενους: Ερχονται τέσσερα χαράτσια με ένα ειδοποιητήριο


Φόρο εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος και φόρο πολυτελούς διαβίωσης, θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, καθώς και οι τέσσερις φόροι θα περιλαμβάνονται στα φετινά εκκαθαριστικά της δήλωσης.

Μάλιστα, όπως γράφει και το capital.gr, τα εκκαθαριστικά θα είναι -σχεδόν στο σύνολό τους- χρεωστικά, λόγω της κατάργησης του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα το εκκαθαριστικό σημείωμα των φετινών δηλώσεων ενσωματώνει:....

Δημόσιο: 5.000 προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού



Χιλιάδες προσλήψεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο Δημόσιο. Πιο συγκεκριμένα, 3.912 θα είναι εποχικοί και 1.320 μόνιμοι υπάλληλοι ενώ οι προσλήψεις θα γίνουν στη ΔΕΗ, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

 Στη ΔΕΗ ήδη βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης η πρόσληψη 600 ατόμων ως...

Κουβέλης: Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε ρότα

Κουβέλης: Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε ρότα
Μήνυμα αλλαγής επιχειρεί να στείλει ο Φώτης Κουβέλης με αφορμή την συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων του μνημονίου τονίζοντας ότι «σταθερότητα δεν σημαίνει εμμονή στις αδιέξοδες συντηρητικές πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».

Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αναφέρει πως….

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από Όλγα Γεροβασίλη

103751096.jpg

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Φώτη Βάββα και με εκπροσώπους του Σωματείου εργαζόμενων στο Nοσοκομείο.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα...

Από αύριο Τετάρτη σε λειτουργία τα τηλεφωνικά ραντεβού του ΠΕΔΥ - Ποια είναι τα 5ψήφια νούμερα

Από την Τετάρτη σε λειτουργία τα τηλεφωνικά ραντεβού του ΠΕΔΥ -Ποια είναι τα 5ψή
Σε μεγάλο αριθμό μονάδων του ΠΕΔΥ θα μπορούν να απευθύνονται από αύριο οι πολίτες, καθώς επαναλειτουργεί το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού μέσω των 5ψήφιων αριθμών, προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται από τις Μονάδες Υγείας (πρώην Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ) του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Οι πολίτες μπορούν να καλούν για προγραμματισμό επισκέψεων στα…

Πώς είναι σήμερα η Αν Λόνμπεργκ από τα «Κορίτσια στον Ηλιο» [εικόνες]

Πώς είναι σήμερα η Αν Λόνμπεργκ από τα «Κορίτσια στον Ηλιο» [εικόνες]
Το όμορφο κορίτσι με τα μακριά ξανθά μαλλιά που πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη ελληνικής ταινίας με τον Γιάννη Βόγλη, μεγάλωσε. Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κορίτσια στον Ηλιο» και άφησε εποχή.

Πρόσφατα βρέθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και πιο συγκεκριμένα στην πέμπτη Τελετή Απονομής των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας, μαζί με τον τότε συμπρωταγωνιστή της.....

Απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις για τον θανατηφόρο κορονοϊό MERS

Απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις για τον θανατηφόρο κορονοϊό MERS
Δεν υπάρχει ειδική θεραπεία για τη νόσο που προκαλείται από το νέο κοροναϊό
Ο επικίνδυνος κορονοϊός του Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV) εντοπίστηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα, ωστόσο μετρά 19 μήνες «επίθεσης» στον πληθυσμό της Σαουδικής Αραβίας και άλλων όμορων χωρών όπως και σποραδικών εμφανίσεων στην Ευρώπη.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 που εμφανίστηκε ο κορονοϊός MERS-CoV, έχει καταφέρει σημαντικά πλήγματα τόσο στην περιοχή εμφάνισής του όσο και στην Ευρώπη: Συνολικά έχουν καταγραφεί…

Ιωάννινα: Ο καιρός μας


Αραιές νεφώσεις αύριο. Νεφώσεις και βροχές την Πέμπτη.
Για αύριο Τετάρτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικών διευθύνσεων ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Για την Πέμπτη αναμένονται…

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014


Δεν ξεχνιέται και δεν εξωραΐζεται στην πορεία τού χρόνου η κατάλυση της Δημοκρατίας, πριν από 47 χρόνια, τονίζει σε μήνυμά του για τη μαύρη επέτειο της 21 Απριλίου του 1967, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και προσθέτει ότι ήταν ένα τραυματικό εθνικό βίωμα….

ΣΟΚ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ δείχνουν κατεστραμμένα κτίρια!!!



Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα!

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και...φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που  ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ...

Η ΔΗΜΑΡ για την επέτειο της 21ης Απριλίου 1967.(ΒΙΝΤΕΟ)

21 Απριλίου 1967: Χούντα, γύψος και εθνική τραγωδία (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Η μαύρη επέτειος της 21ης Απριλίου επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη να αποδοθεί στη μεταπολίτευση η σημασία που της αξίζει και να διαφυλαχθεί η δημοκρατική περιουσία του αγώνα υπέρ του κοινοβουλευτισμού.

Ειδικά σήμερα που τα…

Ιωάννινα:Νεκρός από ανακοπή ο δικηγόρος Γ. Χατζηγιάννης



Από ανακοπή καρδιάς και ο μεγαλοδικηγόρος της πόλης μας Γιώργος Χατζηγιάννης.

Ο ποινικός νομικός των Ιωαννίνων είχε χειριστεί με επιτυχία πολλές και...

Ιωάννινα: Ο καιρός μας..


Νεφώσεις και βροχές σήμερα. Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας αύριο.
Για σήμερα Δευτέρα ο καιρός θα είναι νεφελώδης με βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν  νοτιοανατολικών διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία  θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.
Για την Τρίτη αναμένονται...

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Μήπως κουράζεσαι αντί να ξεκουράζεσαι στις γιορτές


Συχνά τις γιορτές περιβάλλουν διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με το πώς θα μπορέσει κανείς να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα, πώς θα φορέσει το πιο εντυπωσιακό κραγιόν, πώς θα αγοράσει τα πιο έξυπνα δώρα ή πώς θα κάνει τις καλύτερες διατροφικές επιλογές.

Είναι αλήθεια ότι οι γιορτές, όπως και διάφορες άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις…

Θεώρηση βιβλιαρίων όσων οφείλουν στον ΟΑΕΕ


Ελπίδες ότι μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με τα αθεώρητα βιβλιάρια του ΟΑΕΕ λόγω οφειλών, δίνει απόφαση που έλαβε το 1ο τμήμα του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.
Σύμφωνα με την απόφαση, έπειτα από αίτηση αναστολής που κατέθεσαν 96 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ από την Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα, υποχρεώνεται ο ΟΑΕΕ να θεωρήσει τα βιβλιάρια ασθενείας για το τρέχον ημερολογιακό έτος….