Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Κουβέλης: Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε ρότα

Κουβέλης: Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε ρότα
Μήνυμα αλλαγής επιχειρεί να στείλει ο Φώτης Κουβέλης με αφορμή την συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων του μνημονίου τονίζοντας ότι «σταθερότητα δεν σημαίνει εμμονή στις αδιέξοδες συντηρητικές πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».

Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αναφέρει πως….

«Επί τέσσερα χρόνια, η χώρα ζει στη σκιά των μνημονίων που βύθισαν την κοινωνία και εγκλώβισαν την οικονομία στον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Κινήσεις θετικού χαρακτήρα και αποσπασματικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης υπήρξαν, χωρίς ωστόσο να ανατρέψουν τη γενική αρνητική κατάσταση. Είναι ώρα να αλλάξουμε ρότα».

Τέλος, σηματοδοτώντας την ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών σημείωσε ότι «απαιτείται νέα συμφωνία με τους εταίρους για την ανάπτυξη και την απασχόληση, τολμηρή διευθέτηση του χρέους κι όχι μέτρα που προετοιμάζονται για μετά τις ευρωεκλογές και κινούνται στην ίδια αδιέξοδη κατεύθυνση».


Με επίκεντρο δε τις οικονομικές εξελίξεις και την επικύρωση του πλεονάσματος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πως ότι «η επιστροφή μέρους του πλεονάσματος επετεύχθη με πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ», ενώ σε ό,τι αφορά τη διανομή «αυτή δεν πρέπει να γίνεται με πελατειακούς τρόπους και μεθοδεύσεις, που υπακούουν σε προεκλογικές στοχεύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου