Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Θ. Μπέγκα


Προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και γαλήνη εύχεται ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» Θωμάς Μπέγκας, σε γραπτό μήνυμά του….

«Τούτες οι άγιες μέρες είναι μια αφορμή να ανανεώσουμε την πνευματική μας σχέση με το Θεό αλλά και με τον συνάνθρωπο μας. Να ξαναθυμηθούμε τις αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της δικαιοσύνης της αλληλεγγύης, που εκπέμπουν τα Πάθη και η Ανάσταση. 
 
Ξέρω ότι δίπλα μας η καθημερινότητα είναι σκληρή για πολλούς συνανθρώπους μας. Πολλοί συμπολίτες μας ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Έχουμε υποχρέωση συνολικά ως κοινωνία αλλά και ο καθένας από εμάς να μην αφήσουμε να αισθανθεί κανένας μόνος του, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες.


Από τα πάθη του Χριστού ας σκεφτούμε το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης.  Ας είναι αυτό η δύναμη μας για έναν συλλογικό και ατομικό αγώνα ώστε να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Με ελπίδα!  Κι ας κάνουμε όλοι μας ότι περνάει από το χέρι μας, για να ζήσουμε καλύτερες και πιο δημιουργικές μέρες», αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου