Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

"Καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν"-Συνένωση παρατάξεων για τον Δήμο Ιωαννιτών

352553388.jpg

Η συνεργασία, προέκυψε μετά από μακρά διαβούλευση και πολλές συζητήσεις, μεταξύ δύο αυτοδιοικητικών παρατάξεων, μεταξύ δύο νέων ανθρώπων, που έχουν κοινές αγωνίες. Είναι μία συμφωνία αρχών και αξιών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης που πλέον θα ονομάζεται «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών», Μανώλης Καπελίδης.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Π. Κολόκας με την παράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ....


Ο κ. Καπελίδης επιχείρησε να προσδώσει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά στην παράταξη, αναγνωρίζοντας προφανώς το ετερόκλητο των πολιτικών αναφορών των δύο επικεφαλής, αλλά και των υποψηφίων που πλέον θα βρεθούν κάτω από την ίδια παραταξιακή στέγη και στο ίδιο ψηφοδέλτιο, πλην βέβαια κάποιων εξαιρέσεων. Παράλληλα, μίλησε για σύγκλιση σε προγραμματικό επίπεδο, αν και ακόμη δεν έχουν παρουσιαστεί προγράμματα, ενώ κάποιες θέσεις μάλλον δεν απηχούν κοινές απόψεις.

«Ο Θωμάς Μπέγκας και ο Παντελής Κολόκας, αποδεικνύουν στην πράξη τι σημαίνει «νέο». Είναι το εμείς πάνω από το εγώ. Είναι η συμμετοχή και η συνεργασία. Κι αυτό το νέο, γίνεται πιο μεγάλο, πιο ισχυρό, πιο δυνατό. Η διευρυμένη, ανεξάρτητη κι ακηδεμόνευτη παράταξη, η μοναδική παράταξη που δεν καθοδηγείται από κομματικούς μηχανισμούς, εγγυάται να πάει τα Γιάννενα μπροστά, να πάει τα Γιάννενα πιο ψηλά. Με το πιο πλατύ, ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας», ανέφερε ο κ. Καπελίδης.


Aντιδράσεις ήδη άρχισαν να εκδηλώνονται. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την διαφοροποίησή τους έχουν ήδη κάνει γνωστή ο πρόεδρος των συμβασιούχων Stage Χρήστος Στεφάνου που δεν θα είναι υποψήφιος, καθώς και η Προϊσταμένη Κλινικής φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γιολάντα Ζήκα – Τσόγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου