Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-0


Ναυάγιο… στη λίμνη για τον Ολυμπιακό, 2-0 ο ΠΑΣ Γιάννινα (photos) | onsports.gr

Την παραμονή του στην Super League σφράγισε και μαθηματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα που επιβλήθηκε 2-0 του πρωταθλητή Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες».
Οι Ηπειρώτες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα των «ερυθρόλευκων» στην αρχή της αναμέτρησης και με δράστες τους...


Μιχαήλ και Βίλα, πήραν σημαντικό προβάδισμα, το οποίο κράτησαν χωρίς μεγάλη δυσκολία, παρά την μεγάλη πίεση του «συγκροτήματος» του Μίτσελ.
Εξαιρετικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Μιχαήλ έπειτα από κόρνερ του Ίλιτς, ενώ στο 14’ ο Βίλα με πλασέ σε κενή εστία, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, στο διάστημα που η άμυνα του Ολυμπιακού παρουσίασε πολλά κενά, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν και πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη τους.
Στα επόμενα λεπτά, οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Βελλίδη, αλλά το πλασέ του Σαλιάκα στο 31’ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κάμπελ επτά λεπτά αργότερα, έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μίτσελ θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ιμπαγάσα και Βαλντέζ στις θέσεις των Βούρου και Σέποβιτς, αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να αλλάξουν τα… δεδομένα.
Η πρώτη… απειλή στο δεύτερο μέρος ήταν για τους «ερυθρόλευκους», με τον Σάλιακα στο 56’ αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 63’ ο Σαβιόλα θέλησε να… τεστάρει τα αντανακλαστικά του Βελλίδη, με τον πορτιέρο των Ηπειρωτών να αντιδρά σωστά, όπως έκανε και στο σουτ του Φουστέρ στο 71’ που είχε περάσει νωρίτερα στην θέση του «Κουνελιού».
Στα τελευταία λεπτά, οι Πειραιώτες πίεσαν ακόμα περισσότερο θέλοντας να μειώσουν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν στόχο στις προσπάθειές τους, ενώ στο 88’ οι Πρωταθλητές Ελλάδας ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Κολοβέτσιου στον Φουστέρ, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Αυγενικού, Κολοβέτσιος, Κρητικός, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Βίλα

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Μανωλάς, Βούρος, Πελέ, Μανιάτης, Σάλιακας, Κάμπελ, Σαβιόλα, Σέποβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου