Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Οι φάσεις και τα γκολ από το «διπλό» του Αστέρα στα Γιάννινα (Video)

"Ποδαρικό" με το δεξί στο 2014 έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα (Χερόνιμο Μπαράλες και Μαουρίτσιο Καράσκο τα γκολ) και εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 13` άνοιξε το σκορ, με τον Τσαμπούρη να σερβίρει με εκτέλεση φάουλ και...


τον Μπαράλες να «καταπίνει» στον αέρα και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΣ, Μπέριο και Κολοβέτσιο για το 0-1 με κεφαλιά. Στο 39` ο Καράσκο, πιθανότατα στην καλύτερή του εμφάνιση με τον Αστέρα, πήρε την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή και βάζοντας εξωτερικό φάλτσο στο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Προβληματισμένος με την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Αστέρα ήταν ο Σάκης Τσιώλης, που ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση.
Τσιώλης: «Συγγνώμη από τον κόσμο» | onsports.gr
«Πραγματικά άσχημη ήττα για την ομάδα του ΠΑΣ, η οποία δεν ήρθε προσπαθώντας με καλό τρόπο και ανάπτυξη που δεν βγήκε, αλλά χωρίς να παίξουμε εμείς καλά. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ήταν κακή. Προσπαθώ να βρω την αιτία. Συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να βοηθήσει σήμερα και δεν θέλω να πω κάτι για το ματς. Να συγχαρώ τον Αστέρα. Πάλι συγνώμη από την ομάδα προς τον κόσμο», ανέφερε αρχικά.
Οι συνθέσεις
ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Στρούνα (46' Κυβελίδης), Μπέριος (64' Κρητικός), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Βίλα, Ακόστα, Κοροβέσης (46' Σονγκό), Ίλιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Εντό, Ουσέρο, Καράσκο (76' Σέτι), Ντε Μπλάσις (68' Ουρτάδο), Μπαράλες (89' Χουάνμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου