Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ: Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου o Γ. Καψάλης

4239559920.jpg
Επικράτησε στον β’ γύρο των πρυτανικών εκλογών o κ. Καψάλης καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής Γεώργιος Καψάλης.
Ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγκέντρωσε…


232 ψήφους  έναντι 186 που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Ισαάκ Λαγαρής, με τον οποίο κατείχαν τις θέσεις των αντιπρυτάνεων από το 2010, στο πλευρό του νυν πρύτανη Τριαντάφυλλου Αλμπάνη.
Υπήρξαν επίσης 56 λευκά ψηφοδέλτια, ενώ από το σύνολο των 523 μελών ΔΕΠ στη σημερινή εκλογική διαδικασία ψήφισαν 474.

Τις θέσεις των Αναπληρωτών πρυτάνεων θα κατέχουν στο νέο σχήμα ο καθηγητής του Τμήματος Χημείας Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ο καθηγητής του Τμήματος Φυσικής Θωμάς Μπάκας και ο καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής Ανδρέας Φωτόπουλος.

Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Πρύτανη Καθηγητή κύριο Γεώργιο Καψάλη και του εύχεται καλή δύναμη στο σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο έργο του.
Ευχαριστεί, επίσης,  και τους έξι  υποψηφίους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, καθώς και  τα μέλη της τριμελούς επιτροπής για την άψογη και άρτια οργάνωση της διαδικασίας εκλογής του Πρύτανη.
Τέλος, ευχαριστεί την ακαδημαϊκή κοινότητα για τη μαζική συμμετοχή της στην εκλογική διαδικασία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης  που επιδεικνύει  σε όλες τις καίριες στιγμές  λειτουργίας του Ιδρύματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου