Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Κουβέλης: «Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ όσο έχει αυτή την πολιτική- Δεν επιστρέφουμε στην κυβέρνηση»


Το ενδεχόμενο επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην συγκυβέρνηση, απέκλεισε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ωστόσο φάνηκε εξίσου αρνητικός και σε μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέκλεισε εκ νέου το ΠΑΣΟΚ από την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς όσο διατηρεί την σημερινή του πολιτική.

«Με τα δεδομένα που σήμερα υφίστανται δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για μια….

κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, προφανέστατα και με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που θα προσδιορίσει την στάση μας θα είναι η υπευθυνότητα μας απέναντι στα πράγματα και κυρίως η συγκεκριμένη πολιτική επιλογή να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για να ξεπεράσουμε την ποικιλώνυμη κρίση» δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης στον Real FM, ενώ αναφερόμενος στο επερχόμενο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι στο επίκεντρο θα βρίσκεται η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και των ευρύτερων δυνάμεων του χώρου.


Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, από αυτή την πρόσκληση η οποία καλεί σε συμπαράταξη «δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, του σοσιαλισμού, του δημοκρατικού κέντρου , της πολιτικής οικολογίας, με ταυτόχρονη πρόσκληση και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που καταλαβαίνει ότι πρέπει να συμπαρασταθεί για να αλλάξει η πολιτική που ασκείται σε αυτόν τόπο», δεν συμπεριλαμβάνεται το ΠΑΣΟΚ με τη σημερινή πολιτική του στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου