Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ανακοίνωση για τη σημερινή εκδήλωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση  έστειλε στα ΜΜΕ της πόλης μας απόψε ο Γραμματέας της Οργάνωσης  ΓΙΟΥΣΟΥΦ   ΑΡΓΥΡΙΤΑΚΑΣΣ  που με  χαρά μας ανακοινώνει  ότι η ΟΛΟμέλεια της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων ήταν  καθόλα…

πετυχημένη, τα μέλη κα οι φίλοι μας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, ήταν όλοι και οι 29 της προηγούμενης εκδήλωσή  μας ( και την τρίτη φορά που θα έρθουν σε εκδήλωση θα τους κεράσουμε γλυκό  χωρίς κουκούτσι ) αλλά και μέλη που ήρθαν για την τυρόπιτα που τους κεράσαμε.

Η κεντροαριστερά ήταν εκεί παρουσία του όλου του πτηνοτροφικού ιδρύματος και έδωσαν τον λόγο τους ότι κι αν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε ανακοίνωση για το THE ENT  του ΠΑΣΟΚ, εμείς δεν θα φύγουμε από το ίδρυμα του ΑΡΓΥΡΙΤΑΚΑΣΣ, κοτ,κοτ,κοτ...

Το παρόν έδωσε και μάλιστα ζωηρά ο γιατρός του ΠΑΣΟΚ  και όλοι έβαλαν με το μυαλό τους πάλι την θεωρία «υποψηφιότητα  Τσόλκα»  να σαρώσουμε.

Και τελειώνοντας ο Γρ. του ΣΟΚ ευχαριστώντας και τους 29 συν 1 φίλους της κεντροαριστεράς μας υποσχέθηκε  ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις αλλά και την παρουσία του Πρ. Β. Βενιζέλου που θα ανακοινώσει επίσημα την συγχώνευση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.


                                                                   Δ.Ο. ΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου