Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Φώτης Κουβέλης: Προδότης ο Βενιζέλος



Μπρα – ντε- φερ Φώτη – Βαγγέλη

Δια παντός φαίνεται πως έχουν χωρίσει οι δρόμοι της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον όσο στην Χαριλάου Τρικούπη αφεντικό είναι ο Β. Βενιζέλος.

Ο Φώτης Κουβέλης δεν φαίνεται διατεθειμένος να συγχωρέσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την προδοσία του το….


 βράδυ εκείνο στο Μέγαρο Μαξίμου που οδήγησε το κόμμα της Αγ. Κωνσταντίνου να εγκαταλείψει το κυβερνητικό όχημα.

Το κείμενο των 58 για την κεντροαριστερά και η στάση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ επιβεβαίωσαν όλα αυτά που ήταν λίγο πολύ γνωστά. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει αναγάγει σε προσωπικά χαρακτηριστικά το ηχηρό όχι που λέει στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της κεντροαριστεράς, κάνοντας πολλούς να διερωτώνται από που πηγάζει τόσο μεγάλη αντιπαλότητα.

Συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜΑΡ επισημαίνουν ότι η διαφωνία των δυο αρχηγών έχει λάβει προσωπικά χαρακτηριστικά επειδή πιστεύουν πως ο κ. Βενιζέλος, δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα. Άλλωστε ο κ. Κουβέλης ήταν αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα με τον κ. Σαμαρά καθώς πίστευε ότι τράβηξε στα άκρα το σκοινί με το μαύρο στη ΝΕΤ , για να οδήγηση τη χώρα πρόωρα σε εκλογές και επειδή το κατάλαβε , αποχώρησε από τη κυβέρνηση για να μην οδηγηθεί η χώρα σε περεταίρω περιπέτειες.


Στο χειρισμό της υπόθεσης είχε συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με συνομιλητές του κ. Κουβέλη, αλλά δεν τήρησε τη συμφωνία ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μέχρι τέλος, υποστηρίζουν. Εξ αυτού λοιπόν του γεγονότος , ο κ. Κουβέλης αντιδρά με τόση μεγάλη μανία και αρνείται οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου