Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Το κόλπο για να μην γίνεται “πέτρα” το παγωτό στην κατάψυξη


Σενάριο: Έχετε παγωτό στην κατάψυξη, το βγάζετε και θέλετε να σερβίρετε. Αλλά σπάει το κουτάλι και μαζί…τα νεύρα σας; Ηρεμήστε γιατί υπάρχει κόλπο…Απλά βάζετε το κουτί – τάπερ με το παγωτό, σε πλαστικό σακουλάκι που κλείνει ερμητικά. Έτσι το παγωτό σας θα διατηρείται μεν, αλλά δεν θα είναι πια σκληρό.



Εύκολο δεν ήταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου