Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα:Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Διεθνή Σλοβένο ποδοσφαιρστή Andraz Struna.



Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Αντράζ Στρούνα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με του Ηπειρώτες και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Ο 24χρονος Σλοβένος αμυντικός, στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε ότι του αρέσουν οι ομάδες με φιλοδοξίες και γι΄αυτό επέλεξε τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:
Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Διεθνή Σλοβένο ποδοσφαιρστή Andraz Struna για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Andraz Struna έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου 1989, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας με την οποία αγωνίσθηκε και στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Φιλανδία.. Προηγούμενη ομάδα του η CRACOVIA Πολωνίας.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί μου αρέσουν οι ομάδες που έχουν φιλοδοξίες και από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ βρήκα ανθρώπους με φιλοδοξίες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με επέλεξαν να έρθω στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου