Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Παραιτήθηκε ο Στέλιος Σταυρίδης από Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ - Την παραίτηση είχε απαιτήσει ο υπουργός Οικονομικών - Όλο το παρασκήνιο


- Καμία αναφορά από τον ίδιο στον λόγο της  παραίτησης του
- Η επικοινωνία Στουρνάρα με Σαμαρά για να πάρει το πράσινο φως για να      αποπεμφθεί ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ
- Για "θέμα ηθικής" κάνουν λόγο στην κυβέρνηση
- Ο κ. Στέλιος Σταυρίδης, αμέσως μετά την υπογραφή για την πώληση του ΟΠΑΠ σύμφωνα με δημοσίευμα έφυγε για διακοπές με το ιδιωτικό τζετ ενός εκ των αγοραστών

Με το αεροσκάφος του Μελισσανίδη ήλθε στην Αθήνα ο Στ. Σταυρίδης....

Δημοσιεύθηκε 13/08/2013

cover2

Με τίτλο ¨ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ¨, η καθημερινή εφημερίδα της Κεφαλονιάς και Ιθάκης ¨Ημερήσιος¨, αποκαλύπτει το ταξίδι αστραπή του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιου Σταυρίδη, από την Κεφαλονιά, στην Αθήνα.
Προχθές, Δευτέρα έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα αφού το μεσημέρι έπεσαν οι υπογραφές γοα την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ στην ΕΜΜΑ DELTA.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα,  ο Στ. Σταυρίδης  ήρθε στην Αθήνα, με το ιδιωτικό learjet, του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετόχου της εταιρίας και επέστρεψε μάλιστα μ΄ αυτό, στο νησί, όπου βρίσκεται το σπίτι του, στο Μακρύ Γυαλό, για να συνεχίσει τις διακοπές του…

TON EΦEPE O «TIΓPHΣ»

TON EΦEPE O «TIΓPHΣ»

Ταξίδι-αστραπή έκανε χθες το πρωϊ από την Κεφαλονιά στην Αθήνα ο πρόεδρος του TAIΠEΔ κ. Στέλιος Σταυρίδης, ο οποίος, αφού υπέγραψε την πώληση του 33% του OΠAΠ, γύρισε αμέσως στο νησί μας με το τζετ του προέδρου της AEK κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, που προσγειώθηκε στις Μηνιές!

Μετά την υπογραφή της αποκρατικοποίησης του OΠAΠ ο κ. Μελισσανίδης, παρ’ όλο που ο κ. Σταυρίδης δεν του έκανε τα χατήρια στην πώληση του οργανισμού και πλήρωσε γύρω στα 157 εκ. Ε από τα 652 της ολικής πώλησης, πρότεινε στον πρόεδρο του TAIΠEΔ να τον φέρει με το αεροπλάνο του στην Κεφαλονιά.
- Στέλιο, του είπε ο «Τίγρης», εγώ πάω Γαλλία, για διακοπές, αν θέλεις να σε αφήσω στην Κεφαλονιά, που είναι και το ωραιότερο νησί!
Ετσι κι’ έγινε. Στις 3.30’ χθες το μεσημέρι, το τζετ του Μελισσανίδη προσγειώθηκε στις Μηνιές, από το οποίο κατέβηκε ο κ. Σταυρίδης και ο Μελισσανίδης συνέχισε για Γαλλία.
• Η πώληση του 33% του OΠAΠ στην EMMA ΔEΛTA υπογράφηκε χθες έναντι συνολικού τιμήματος 652 εκατ. ευρώ (622 εκατ. ευρώ μετρητοίς και 30 εκατ. ευρώ σε 10 ισόποσες ετήσιες δόσεις) όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Μετά την έγκριση της συναλλαγής από τις αρμόδιες Αρχές ανταγωνισμού, θα ακολουθήσει η καταβολή του ποσού και η μεταβίβαση των μετοχών στον αγοραστή.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «το ΤΑΙΠΕΔ, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, υλοποιεί με αποφασιστικότητα, συνέπεια και διαφάνεια ένα εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».
• Σήμερα, στις 7.30’ το πρωϊ ο Στέλιος Σταυρίδης μιλάει ζωντανά στην πρωϊνή ζώνη του Mega, με απ’ ευθείας σύνδεση από την τη βίλα του στον Μακρύ Γιαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου