Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ιωάννινα: Ο Καιρός μας


Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 07/11/2014 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή (07-11-2014) από το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι αργά τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πιο αναλυτικά:

1.Σήμερα Παρασκευή (07-11-2014) από τις απογευματινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
2.Αύριο Σάββατο (08-11-14) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες κεντρικές και νότιες ηπειρώτικες περιοχές.

3.Την Κυριακή (09-11-2014) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου