Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1



Σε περιπέτειες μπήκε ο περυσινός φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 1-1 στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων (2ος) και σε συνδυασμό με την ήττα της πρεμιέρας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μετρούν μόλις ένα βαθμό, ενώ η ομάδα της Ηπείρου έφτασε στους τέσσερις. 

Άτονος ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα, αν και έπαιζε με πλήρη σύνθεση και είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε έναν…


ελλιπή αντίπαλο, που έπαιζε με πολύ πάθος.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγήθηκαν στο 23΄ με τον Ίλιτς μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και κεφαλιά πάσα του Γιάκου στον σκόρερ.

Παρά τις μεμονωμένες ενέργειες των γηπεδούχων το ημίχρονο τελείωσε με αυτό το σκορ. Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε αγχωμένα στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλα ταύτα όμως η πίεση των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη απέφερε καρπούς στο 57΄, όταν σε γύρισμα του Τζανδάρη από αριστερά ο Τζιόλης με ωραίο πλασέ ισοφάρισε.

Στο 79΄ ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο δεύτερο γκολ αλλά η κεφαλιά του Βίτορ κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ των Ιωαννίνων, ενώ στο 82΄ η ομάδα της Ηπείρου έχασε πολύ καλή ευκαιρία, όταν το πλασαριστό σουτ του Σαπαλίδη απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Γλύκος.


Το ίδιο συνέβη για τον ΠΑΟΚ στο 86΄, όταν ο Αθανασιάδης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι με κεφαλιά, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου