Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κουβέλης: Να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα - Να καθιερωθεί η απλή αναλογική


Πρόταση Νόμου για την καθιέρωση της απλής αναλογικής κατέθεσε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, με τον Φώτη Κουβέλη να ζητά την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως…

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ορατή από τη χώρα μας! Πότε θα δούμε το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;;;



Έρχεται έκλειψη Ηλίου ορατή από την χώρα μας μετά το μεσημέρι της Κυριακής 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια έκλειψη Ηλίου, η οποία θα είναι ορατή ως μερική.... 

ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΕΞ... ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Πώς;;;



Κι ενώ ο ρομαντισμός μπορεί να έχει πεθάνει και τα λουλούδια να προσφέρονται πλέον μόνο σε κηδείες, το σεξ, η "φάση", η "αρπαχτή", συμβαίνουν παντού γύρω μας.


Παίρνοντας αυτό υπόψιν μια startup εταιρεία από το εξωτερικό δημιούργησε έναν τρόπο….

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σάββας Παντελίδης.



Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Αιγινιακό.
Μέχρι και την παραμονή του αγώνα οι άνθρωποι του συλλόγου τόνιζαν πως το κλίμα είναι…

Ήπειρος: Οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία

                     
Ανακοινώθηκαν από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία. Νέες διοικήσεις ορίζονται και στα τέσσερα νοσοκομεία της Ηπείρου καθώς είχε προηγηθεί η τοποθέτηση διοικητή στο Νοσοκομείο Φιλιατών.
Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας ο....

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Είναι το ΚΚΕ ηλίθιε – Εκτός Ριζοσπάστη οριστικά ο Μπογιόπουλος – απλήρωτοι οι εργαζόμενοι



Νέες απολύσεις στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης». Σήμερα ήταν η σειρά του  δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου να δει την έξοδο του Περισσού.

Πριν από περίπου ένα μήνα η εφημερίδα του ΚΚΕ είχε καταργήσει τη στήλη του «Ημεροδρόμος» με την αιτιολογία ότι …

Πρόγνωση καιρού περιοχής Ιωαννίνων από το Εργαστήριο Μετεωρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις το επόμενο τετραήμερο. 

Σήμερα Τετάρτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικών διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Και για το Σάββατο προβλέπεται αίθριος καιρός, με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, ασθενείς και τη θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το 97% των νέων βλέπει το μέλλον του στα χωράφια της χώρας!



Επιστροφή στις ρίζες των παππούδων τους!

Στην ενασχόληση στον αγροτικό τομέα και όχι στο δημόσιο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, φαίνεται ότι αναζητά τη λύση στο πρόβλημα της ανεργίας η πλειονότητα... των συμμετεχόντων σε δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, σε δείγμα 3.234 ατόμων πανελλαδικά.

Σχεδόν 8 στους 10 νέους και ανέργους δεν πιστεύουν ότι οι προσλήψεις σε ….

Αντίθετη η ΔΗΜΑΡ στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων


Αντίθετη στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων δηλώνει η Δημοκρατική Αριστερά, η οποία εκτιμά ότι έχει πολλά και σημαντικά μειονεκτήματα.

Η Αγίου Κωνσταντίνου εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα και απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους τάσσεται κατά …

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η Ελλάδα χάνεται και ο “Κουρασμένος” κυνηγά πέρδικες στο Νέστο. Καλοπέραση, μάσα και ραχάτι για τον πρωθυπουργό που βούλιαξε τη χώρα…



Νύχτα τα μπάζει, νύχτα τα βγάζει τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε. Μια ζωή καλοπέραση ο Καραμανλής.

Ακόμα τον κυνηγάνε οι πράκτορες που ήθελαν να τον σκοτώσουν γι αυτό και όπου βρει καταφύγιο, ταβέρνα και βουνό, τρέχει για να…

Φιλιάτες: Σε αργία Γυναικολόγος και Οφθαλμίατρος για φακελάκι



Σε αναστολή καθηκόντων μπήκε από σήμερα ο γυναικολόγος που συνελήφθη στο Νοσοκομείο Φιλιατών, την ώρα που είχε πάρει φακελάκι από ηλικιωμένη ασθενή, προκειμένου να την χειρουργήσει.

Ο γιατρός μετά την απολογία του, είχε αφεθεί ελεύθερος από τον….

Δείτε τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 με βάση τα κυβικά




Το αργότερο έως τις 7 Νοεμβρίου ανοίγει από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η ηλεκτρονική εφαρμογή του taxisnet, προκειμένου οι φορολογούμενοι να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 και τον….

Όλα τα λεφτά η γκριμάτσα της γιαγιάς για το «ελαφρύ» ντύσιμο κοπέλας στην παρέλαση [εικόνα]



Μια γιαγιά δεν κρατήθηκε και μόλις είδε να περνάει από μπροστά της μια κοπέλα με μίνι φούστα, ανοιχτό πουκάμισο και την κοιλιά έξω μόνο που δεν της όρμησε…

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Eίδηση ΣΟΚ (;): Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ!


Στην τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την πρόθεση ψήφου...

Λεηλατούν, ρημάζουν, εκδικούνται τον λαό…

Η «υπογραφή» της «προγραμματικής συμφωνίας» 43 σημείων μεταξύ Σαμαρά – Βενιζέλου, αποτελεί το κύκνειο άσμα της χειρότερης και πλέον λαομίσητης κυβέρνησης... ”που γνώρισε ποτέ τούτος ο τόπος. Ελάχιστοι πια βουλευτές των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τολμούν να υποστηρίξουν αυτή την εθελόδουλη κυβέρνηση.
Του Κώστα Καπνίση

Η τραγική και συνάμα καταστροφική για τα ελληνικά συμφέροντα συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, επέλεξε τον πιο «βρώμικο» …

Ιωάννινα: 28η Οκτωβρίου κατάθεση στεφάνων-Σκουπίδια

Κατάθεση στεφάνων ανάμεσα σε σκουπίδια 28/10/2013

Δευτέρα 28  Οκτωβρίου 2013

Κατάθεση στεφάνων και φόρο τιμής από επισήμους και πλήθος κόσμου, μαθητών καθηγητών και απλών πολιτών που ήταν εκεί για να τιμήσουν αυτούς που έπεσαν υπέρ πατρίδος.

Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος  και οι Αντιδήμαρχοι.

Και στα μετόπισθεν  ένα θέαμα που δεν αρμόζει στην πόλη μας. Σκουπίδια ανάμεσα σε παιδιά και ηλικιωμένους - στο κέντρο της πόλης μας - πεταμένα έξω από τους κάδους που κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να τους αδειάσει.
ΝΤΡΟΠΗ!!!! μόνο αυτό τους ταιριάζει!

Την φώτο μας της έστειλε αναγνώστης μας

Γιάννενα 28 Οκτωβρίου 2013

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Αποτελειώνουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων με πέντε νέα "χαράτσια"



Σοκ θα πάθουν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων με τα απίστευτα “χαράτσια” που σκαρφίζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες! Η εφημερίδα “ΤΟ ΕΘΝΟΣ” κάνει λόγο για πέντε “κεραμίδες” που θα πέσουν στα κεφάλια των ιδιοκτητών ακινήτων, εννοώντας την έμμεση επιβάρυνση με “κόλπα” νέου τύπου που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν περίμενε κανείς!

Αυτά είναι τα πέντε νέα απίστευτα "χαράτσια" για τους     
 ιδιοκτήτες ακινήτων.....

Άνοιξε το taxisnet για τις αιτήσεις του επιδόματος θέρμανσης



Λειτουργεί κανονικά η εφαρμογή του Taxisnet για τις αιτήσεις του επιδόματος θέρμανσης. Μάθετε αν το δικαιούστε.
Ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης ενημέρωσε μάλιστα μέσω...

Η ασπιρίνη ασπίδα προστασίας για γυναίκες



Η ασπιρίνη, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών γυναικών άνω των 55 ετών, φιλοδοξεί να μπει στο ημερήσιο πρόγραμμα και γυναικών μικρότερης ηλικίας.  Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι αυτό το φάρμακο μπορεί να λειτουργεί προστατευτικά και σε νεαρές γυναίκες, αφού προλαμβάνει διάφορα είδη καρκίνου, προστατεύει τον εγκέφαλο και σε χαμηλές δόσεις μπορεί να βοηθήσει και στην ευνοϊκή εξέλιξη μιας εγκυμοσύνης.

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η ασπιρίνη επιβραδύνει την ….

ΦΟΡΟΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Κυβέρνηση - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα 32 νέα μέτρα για το 2014



Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» καταγράφει τα μέτρα τα οποία τα εγχώρια ΜΜΕ προσπαθούν να αλλάξουν την ονομασία τους και να τα "βαφτίσουν" "στοχευμένες παρεμβάσεις"... Ουσιαστικά πρόκειται περί μιας νέας απίστευτης φορολογικής επιδρομής η οποία θα πραγματοποιηθεί είτε μέσω αύξησης της φορολογίας είτε μέσω κατάργησης των φοροαπαλλαγών συνεπικουρούμενη και από νέες περικοπές δαπανών και αλλαγές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Αναλυτικά τα 32 μέτρα όπως τα καταγράφει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» είναι:….

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2


Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2, αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν.

Σε οριακό σημείο βρίσκονταν τόσο η Βέροια όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να….

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΕΡΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ;





Ρισκάροντας πάρα πολύ κάνοντας μία τόση μακροπρόθεσμη πρόβλεψη, το κάνουμε θέλοντας να μοιραστούμε τα όποια προγνωστικά μας στοιχεία για τον μήνα Νοέμβριο και κυρίως για τις πρώτες ημέρες του μήνα, καθώς παρουσιάζουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.


Είναι προγνωστικά στοιχεία, τα οποία βλέπουμε ότι επιμένουν εδώ και μέρες για τις αρχές Νοεμβρίου και γενικότερα για τον Νοέμβριο. Τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, ακόμα δεν...

Οι άνδρες και οι γυναίκες ξαναγεννιούνται στα ...46!



Άνδρες και γυναίκες σε... κρίση. Ανάμεσα στην ηλικία των 40 και 50 χρόνων όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν τις επιπτώσεις της κρίσης μέσης ηλικίας. Πότε όμως καταφέρνουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο αυτό; Τι είναι αυτό που τελικά μας κάνει ευτυχισμένους;

Το σηµείο καµπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46 χρόνια. Σε αυτή την ηλικία βιώνει ο άνθρωπος την πιο βαθιά....

Πρόγνωση καιρού περιοχής Ιωαννίνων

Με αρκετή ηλιοφάνεια το επόμενο τετραήμερο. 
Σήμερα Σάββατο θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή αναμένεται αίθριος καιρός και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Δευτέρα προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και την Τρίτη, με τους ανέμους να πνέουν ΝΔ ασθενείς και τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Μην ξεχαστείτε, αλλάζει η ώρα την Κυριακή

Μην ξεχαστείτε, αλλάζει η ώρα την Κυριακή
Μία επιπλέον ώρα ύπνου θα κερδίσουμε από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου καθώς θα ισχύει η χειμερινή ώρα. Έτσι στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 03:00.

Υπενθυμίζεται πως η χειμερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Απριλίου.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

25 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού ...



Καρκίνος του μαστού και κληρονομικότητα! Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου


Η κληρονομικότητα σε πολλά είδη καρκίνου ανάμεσα σε αυτά, και στον καρκίνο του μαστού, είναι μια παράμετρος που οι επιστήμονες λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά. Η περίπτωση της Αντζελίνας Τζολί άλλωστε, η μητέρα της οποίας πέθανε στα 56 της, από καρκίνο του μαστού, αποτελεί τρανή απόδειξη γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις οι επιστήμονες τίθενται σε συναγερμό. Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε, θα κατανοήσετε πλήρως τη σχέση της κληρονομικότητας με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Απαντά ο Γεώργιος Λύπας, Παθολόγος Ογκολόγος
Υπεύθυνος Μονάδας Γενετικής Ογκολογίας νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ & Επιστημονικός Συνεργάτης Dana Farber/ Harvard Cancer Center.......

Oι 8 τροφές που ανεβάζουν το κέφι - Διώχνουν την κατάθλιψη, φτιάχνουν τη διάθεση [λίστα]


Ασπίδα κατά του διαβήτη η μεσογειακή διατροφή

Υπάρχουν κάποιες τροφές που εκτοξεύουν τη διάθεση στα... ύψη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες από τις ουσίες που περιέχουν επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας ανεβάζοντας μας το κέφι.
Το μενού της ευτυχίας: Ανακαλύψτε τις τροφές για ανεβασμένη διάθεση
Το μενού της...

Γνωρίσετε γιατί αλλάζουμε δυο φορές το χρόνο την ώρα -Πώς προέκυψε και ποιος είχε την ιδέα



Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος είχε την ιδέα για την αλλαγή της ώρας το 1784, ώστε να υπάρχει διαθέσιμο περισσότερο φυσικό φως κατά τους θερινούς μήνες. Πρωτοεφαρμόστηκε στον 20ο αιώνα αρχίζοντας από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να εξοικονομηθούν ενεργειακοί πόροι. Μετά καταργήθηκε, εμφανίστηκε στο Β' Παγκόσμιο και μετά την….

Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν για την εποχική γρίπη!




Με εγκύκλιο του το υπουργείο Υγείας ενημερώνει σχετικά με το ποιοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και πρέπει να εμβολιαστούν για την εποχική γρίπη. 

Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές ο αντιγριπικός εμβολιασμός, όταν εφαρμοστεί σωστά…

H κρίση χτυπά και τα 7.000 σχολικά κυλικεία



Οι νέες τιμές στα προϊόντα των σχολικών κυλικείων
Περί τα 7.000 κυλικεία λειτουργούν αυτή τη στιγμή σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης οι μαθητές έχουν περιορίσει τις αγορές τους. Την ήδη δεινή οικονομική κατάσταση ήρθε να επιβαρύνει η μείωση των τιμών κατά 30% μιας σειράς ειδών που πουλούν τα κυλικεία. 

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του υπουργείου για λόγους δημοσίου συμφέροντος καθορίζονται ανώτατες τιμές…..

Η αναμενόμενη κωλοτούμπα έγινε κι ο Στουρνάρας μιλάει πλέον για νέα μέτρα



Λίγες μόνο μέρες κράτησε το αντιμνημονιακό πανηγυράκι που έστησε η κυβέρνηση με τη βοήθεια των ΜΜΕ καθώς με σημερινή συνέντευξη του στα ΝΕΑ, ο υπουργός Οικονομικών  Γιάννης  Στουρνάρας  κάνει λόγο για την ανάγκη λήψης νέων μέτρων ύψους …

Για να μην μπορεί η τράπεζα ν' αγγίξει τα λεφτά σου



Αν μετατρέψετε τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας σε καταθετικούς, τότε αποτρέπεται την κατάσχεση ποσών από αυτούς, είτε από τις τράπεζες τις ίδιες, είτε από το δημόσιο, σύμφωνα με σύσταση του….

Παντελής Κολόκας: Δήλωσε παρών για τον δήμο Ιωαννιτών



Την πρόθεσή του να είναι παρών στις εξελίξεις διεκδικώντας το αξίωμα του δημάρχου Ιωαννίνων έκανε κι επίσημα γνωστή ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου Παντελής Κολόκας.
 Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε...

Πώς αναζωογονείται η καρδιά



Του καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού

Παρότι στερεότυπα οι καρδιολόγοι συνιστούν υγιεινή διατροφή, καθημερινή άσκηση, αποφυγή του stress για καλύτερο...

Ποια ΑΤΜ δεν θα δίνουν χρήματα το προσεχές τριήμερο - Προσοχή μην πανικοβληθείτε - Δεν είναι ακομα χρεοκοπία



Ταλαιπωρία το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου για τους καταθέτες της...

Kουβέλης: Δεν θα γίνουμε συνιστώσα της συντηρητικής πολιτικής


koybelhs-h-dhmar-exei-programma-gia-th-metamnhmoniakh-ellada

«Παραμένουμε στρατευμένοι πάντα στην υπόθεση ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου και μάλιστα με μεγαλύτερη πλέον θέληση και δράση, καθώς οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα αποδεικνύουν την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός ισχυρού δημοκρατικού προοδευτικού πόλου».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της  Δημοκρατικής Αριστεράς  Φώτης  Κουβέλης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του  σε….

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μισθοί... ανατολικού μπλοκ



Πάμε Λουξεμβούργο; Θα μπορούσε να γίνει το σύνθημα της εποχής, ιδιαίτερα στον ευρωπαϊκό νότο, εάν ρίξει κανείς μία ματιά στους κατώτατους μισθούς και στα κατώτατα ημερομίσθια....


Στην Ελλάδα, το κατώτατο ωρομίσθιο είναι...

Το κόλπο για να ψωνίζετε πιο υγιεινά στο σούπερ μάρκετ



Είναι κοινό μυστικό πως κάθε φορά που πάμε στο σούπερ μάρκετ για «2-3 πράγματα μωρέ, τα βασικά», καταλήγουμε να γεμίζουμε το καρότσι μέχρι πάνω με ό,τι μας γυάλισε στο μάτι όσο βολτάραμε ανάμεσα στους διαδρόμους.

Και φυσικά, τα περισσότερα από αυτά τα τρόφιμα δεν…

Ό,τι πιο αηδιαστικό έχουν βρει σε φαγητό



Να πώς κόβεται η όρεξη στο λεπτό....

ΔΗΜΑΡ: Για την ομιλία του κ. Βενιζέλου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Ο κ. Βενιζέλος πράγματι δεν παλινδρόμησε. Έκανε την επιλογή του, επιλογή στρατηγικού χαρακτήρα, για την πλήρη σύμπλευση με τη Νέα Δημοκρατία και την αδιέξοδη πολιτική. 

Έτσι, η πρόταση του, για συμπαράταξη με τη ΔΗΜΑΡ είναι χωρίς νόημα. Ο τρίτος πόλος ή θα είναι πραγματικά προοδευτικός ή δεν θα υπάρξει. 

Στο όριο εισόδου στην Βουλή το ΠΑΣΟΚ - Κάτω από 3% σε δύο δημοσκοπήσεις



Δύο μυστικές δημοσκοπήσεις που παρήγγειλε το ΠΑΣΟΚ το εμφανίζουν στην απόλυτη πρόθεση ψήφου...κάτω από το όριο του 3% και στις ηλικίες μεταξύ 18 και 30 ετών το ποσοστό του είναι κάτω του 2%!


Με αναγωγή επί των εγκύρων περνά ελαφρά ...

Οικονομικός έλεγχος σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας!



Διαχειριστικό έλεγχο σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ζητεί από το υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.


Ο κ. Αρβανιτόπουλος προέβη στην κίνηση αυτή  με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος θα γίνει στους Ειδικούς …

Xαμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ - Αντάρτικο από βουλευτές κατά Βενιζέλου και Σαμαρά

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, καθώς μία μερίδα βουλευτών δεν φάνηκαν να πείθονται από την προγραμματική συμφωνία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. 


Οκτώ βουλευτές αμφισβητούν τον Βενιζέλο - Να μην γίνει το ΠΑΣΟΚ συνιστώσα της ΝΔ



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ….

Ιωάννινα:Πρόστιμα του ΕΦΕΤ σε 4 επιχειρήσεις



Πρόστιμα συνολικού ύψους 94.000 ευρώ επιβλήθηκαν από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σε 21 επιχειρήσεις τροφίμων τον Σεπτέμβριο λόγω διαπίστωσης παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και τέσσερις επιχειρήσεις των Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα πρόστιμα αφορούν σε παραβάσεις επιχειρήσεων τροφίμων για….